ASUS Padfone 2 vs SONY Xperia Z?
Az árakat nem tudom, mert külön nem láttam sehol Padfone 2-t, csak PadStation-nel vagy mivel együtt, úgy meg 260 ezer, abból ha mondjuk 60k a Station akkor 200-ért még mindig sok.
De mivel nem tudom az árakat ezért ezt nem nézem, ha kb ugyanannyiba kerül akkor döntsd el az alábbiak alapján:
Hardveresen ugyanaz, de a Padfone 2-be "csak" 720p-s kijelző van, viszont szebb, mint az Xperia Z-ben a TFT kijelző (Padfone-ba az egyik legszebb IPS kijelző van).
A Padfone közel stock Android-ot futtat, Xperia Z meg a Sony saját UI-ját, ami szerintem nem túlságosan szép, nézd meg neked melyik jön be jobban (de természetesen Xperia Z-ből is lehet stock Androidot varázsolni).
Xperia Z por és vízálló, ami jól tud jönni néha.
Kb ennyi.
Ha nem annyira érdekel a vízállóság, akkor én Asus mellett döntenék.
Hisz az Xperia Z-nek tényleg csak annyi az előnye, hogy víz/porálló, és 1080p-s a kijelzője. De 1080p nem garancia arra, hogy szép is, hisz az csak a felbontás, több múlik a kijelző típusán, amibe viszont jobb az Asus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!