Normális hogy fel melegedik a telefonom?
1 hete vettem ZTE Grand X In készüléket..
Meg vagyok vele elégedve, nagyon okos, gyors kis telefon..
1 gondom van vele.. fel melegszik.. a felső fele a telefonnak, a kamera felé, fel melegszik használat közben, pl. ha filmet nézek youtube -on, stb.. Ez normális?
igen normális,le is fogja csökkenteni a fényerőt 80%ra ha netán már túl meleg lesz,így védi a további melegedéstől.
nem kell félni nem fog tönkre menni.
normális.
egy számítógép processzora is melegszik, sőt, azok melegen működnek igazán jól, szóval emiatt melegszik a telód is.
minden telefon felmelegszik, ha sokat van használva.
dirtboy:
Mivel qrvára nincs köze a kijelzőnek a melegedéshez, mert nem egy 100V -os izzó világít, így aztán tök mind1 hogy leveszi e a fényerőt vagy nem.
ma 13:08
te biztosan jobban tudod mint akik a telefonokat tervezik
én is tudom nagyon jól,minden esetre kiírja a készülék hogy meleg miatt csökkenteni fogja a fényerőt és nem is engedi hogy feljebb vedd még vissza nem hűl.
ez egy gyári beállítás,nem külön tölthető le vagy valami,a telefon készítői a gyártó rakta bele de szólhatsz nekik hogy hülyeség ,addig is szerintem ne vitázzunk ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!