Mitől melegedik a telefonom akksija?
Figyelt kérdés
NOKIA 5800-ám van és az a probléma, hogy ha internetezek rajta ( akár wifin, akár hsdpa-n ), felmelegszik az akksi és nagyon hamar lemerül. Már volt ilyen problémám, akkor elvittem szervízbe de nem tudtak mit mondani, adtak egy másik akksit garanciálisan. Mégis mitől melegedhet?2010. febr. 25. 21:07
1/4 anonim válasza:
Hmm...szerintem két oka lehet.Ez egyik amikor hsdpa-n netezel.A GSM hálózatnak nincsennek káros élettani hatásai.Viszont van termikus hatása,ezért lehet olyan,h sok telefonálás után felmelegszik a füled.A termikus hatás is betudható ennek,pedig elvileg a tervezésnél ezt figyelembe kell venni.
A másik amit én kevésbé tartok vlószínűnek ,de nem kizárt,hogy a wlan chip hibás,túlmelegszik,de ezt kevésbé tartom valószínűnek
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Tehát akkor szerinted a netezés közbeni nagyobb mennyiségű rádiójeltől melegedhet a telefon/akksi?
2010. febr. 25. 22:16
3/4 anonim válasza:
A net minden telónak megterheli az aksiját ugyhogyezen nem kell csodálkozni a hsdpa igensokat vesz el az aksidból még a WIFI kevesebbet meg amugyis ha joldudom nem eros aksija van a nokiának 1320 mAh nem sok. Ha netezésre használod éjjel nappal akkor 1500-1800 közt kell választani 5800-val max 3 és fél óráig lehet netezni aztán végevan.
4/4 anonim válasza:
háát... ha netezel akkor a telód bekapcsol egy adatfoghadó és küldő ezközt mint például a wifi vagy ilyesmi és mivel a WIFI sok áramot fogyaszt ezért falatozik ennyit az akudból :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!