Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy S2 jó telefon?...

Samsung galaxy S2 jó telefon? Felér a mostani nagyokhoz? S3-mat akarnék de még nagyon drága. Mik a tapasztalatok az s2-ről?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 21. 10:15
 1/6 anonim ***** válasza:
A felső közép kategoriában még benne van.De a kijelzője csak WVGA, ami nem a legjobb.
2013. ápr. 21. 10:45
 2/6 tr1gergo ***** válasza:
100%
nekem egy rootolt s2-m van és ha kicsit megszorongatom a cpu-ját (setcpu), akkor még a barátom s3-mánál is gyorsabb tud lenni
2013. ápr. 21. 12:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
De akkor ha a haverod is megszorongatja az S3 cpu-ját, akkor már nem szorongatja meg az S2-d. :D
2013. ápr. 21. 13:59
 4/6 tr1gergo ***** válasza:
100%
igen, de a legtöbb ember nem rootolja a telefonját, mivel azt sem tudják hogy kell. Csak azt akartam ezzel mondani, hogy egy s2 még simán elég mindenre
2013. ápr. 21. 17:43
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Simán elég. De amúgy meglehet nézni az akkori Androidos telefonokat, és a többi nem ennyire erős, mint az S2. Szóval ez a telefon valamiért nagyonjó lett. Én mikor eladtam, akkor nem azért adtam el, mert nem tetszett, hanem azért, mert vettem 1 Note 2-t a 2gb ram miatt. Amúgy én erre azt mondom, hogy aki jó telefont akar olcsón, az S2-t vegyen. Csak sokan az Xperia S-t ajánlják, mert HD kijelzője van. Ha pedig 2gb ramos készüléket akar, akkor bármelyiket veheti, mert gondolom innentől már igen mindegy, hogy mit vesz az ember, mert hasonlóan erős mind.
2013. ápr. 21. 18:01
 6/6 anonim ***** válasza:
56%
Inkább vegyél ennyiért egy xperia S-t, mert az minden téren jobb.
2013. ápr. 21. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!