Samsung Galaxy Ace 2 vagy Nokia Lumia 610/620/820/920?
Sziasztok!
Annyi lenne a kérdésem, hogy az Ace 2 és a Lumia közül melyik a jobb. Árat nem kell nézni.
Köszi!
Szerintem 100%-ban a Samsung...a barátnőmnek nokia lumia 610-e van és nekem samsung...jobban megéri a Samsung..pl.:nokia csak nokia-nak tud bluetooth-on küldeni akármit,más féle telonak nem...
Szerintem mindenképp SAMSUNG! :D
Lumia 610 SEMMIKÉPP! WP7 van rajta, ezen még tényleg nem megy a Bluetooth küldés és a RAM is nagyon kevés, gyenge a a hardver, rengeteg program nem megy rajta.
Lumia 620/820/920 ajánlom, nagyon jó telefonok, WP8, erős hardver. Kevesebb program van mint Androidra, de Androidon kinek van szüksége 250 fingós appra? WP8 nagyon stabil és szerintem a leghasználhatóbb OP telefonon.
(Mielőtt jönni a sok Android troll, elmondanám nekik, hogy volt Androidos telefonom is, van tapasztalatom bőven.)
Nektek is köszönöm a választ! :)
Szombatig dönthetem el. :D
"Lumia 610 SEMMIKÉPP! WP7 van rajta, ezen még tényleg nem megy a Bluetooth küldés és a RAM is nagyon kevés, gyenge a a hardver, rengeteg program nem megy rajta. "
-Igen WP7 van rajta
-Hogyne menne BT...
-még nem telepítettem olyan programot rá, ami ne ment volna
-amit nem WP7-re írtak azt eleve nem lehet telepíteni
-soha nem fagyott le (ez óriási pro az androiddal szemben)
-GPS-t adatforgalom nélkül is szinte azonnal megtalálja
Persze a x20-as lumiák már wp8-asok, ezzel egyetértek, hogy előny az újabb szoftver, míg 610-re nem lesz wp8.
Csak úgy leírtam a tapasztalataimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!