Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia Lumia 800 vagy elég egy...

FannaL kérdése:

Nokia Lumia 800 vagy elég egy Samsung Y is?

Figyelt kérdés
Elsősorban fényképezésre, videózásra, internetezésre(wifi), és természetesen hívásra kellene. 60-70 ezer a max(T-mobile) simán megvenni, semmi havidíj. Eddig megfelelt a Samsung LaFleur, feketébe, de most kicsit újítanék. Leejtős típus vagyok szóval bírnia kéne azt is. Gondolkoztam a Noki lumia 800-on. De attól félek, hogy túl gyorsan tönkre menne, és talán még el is hagynám. Meg kicsit tartok a Windows operációs rendszertől. És ugye nekem nem kéne sok mindenre. Szóval gondoltam még a Samsung Y-ra(Ace-t ne írjátok). Tudom a két telefon, nokia és samsung között ég és föld a különbség. De ötletek jöhetnek( lehetőleg árral együtt). Ha valaki tudja a Lumia árát akkor írja le nekem legyen szíves. (Csak annyit mondtak, hogy 60-70 ezer, de én 60ért néztem, még is jó lenne tisztázni, mert ha bemegyek az üzletbe telefont venni és kiadnak nekem egy 150 ezreset, akkor tuti lemegyek hídba.) Előre is köszönöm! :)
2013. ápr. 13. 21:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Xperia Go 50ezer körül.
2013. ápr. 13. 23:04
 2/6 anonim ***** válasza:

samsung galaxy y-t semmiképp se. gyenge kamera(nincs autófókusz,ledes villano sincs,2mp kamera) elavult hardver,régi android.

max 60-70ezer . kártyásban ?

ezek nem rosszak egyébként :

[link]

v

[link]

vagy alternatív megoldás,vízálló ütésálló teló(a kijelző felbontás bökkenő benne csak, de ha nem vagy függő annyira nem szembetűnő)

[link]

2013. ápr. 13. 23:07
 3/6 A kérdező kommentje:
Nos szóval, még egy 10-est nem szeretnék rászánni. Van fényképezőm is, csak néha ilyen parti fotókat és hülyéskedéseket kéne levideózni amire eddig megfelelt a 3.2-es megapixeles telefon is. Nem, nem vagyok függő, csak néha jó felnézni ide-oda. (Ne gondoljatok rosszra, csak facebook, you tube.) Ja és nem nagyon akarok mindenféle speciális telefont, csak azért legyen valamennyire modern. És szögletes, tehát nem az a nagyon ovális. (Igen tudom, ezt elfelejtettem odaírni.) Ja meg azt is, hogy 15/L, tudom innen már más véleményen is lesztek. "Ennek a kezébe nem lehet adni egy telefont se." Már mint, milyen kártyás? Nem mondtam, hogy feltétlen olyan kell amibe van kártya, csak t-mobile-os vagyok. Tehát kártyafüggetlen is lehet. De azért kiakadna a család, ha vodefone-os telefont vennék.
2013. ápr. 13. 23:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Uhh.. és tényleg azért a 2mp kamera semmiképp sem, nem tudom, hogy hogy lehettem ennyire figyelmetlen. Köszönöm.
2013. ápr. 13. 23:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Y-t semmiképpp se!

Egy két éve is elqvultnak számító proci van benne, kevesebb alkalmazás futna el rajta, mint a lumia 800-on, pedig androidra sokkal több alkalmazás van, mint windowsra, a 2 mp-es kamera röhej, a kijelzője is, egyszerűen megvakulsz a pixelektől, szóval ezek közül mindenképp a lumia 800-at vedd, az y-t meg 10000 alatt ne is fogadd el, mert még 10000-et sem ér!

Ha androidban gondolkozol, akkor ajánlom ennyiért az Xperia Sola-t vagy U-t.

2013. ápr. 14. 15:47
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igen tényleg rájöttem utána, hogy a 2mp semmit nem ér, meg maga a telefon. Sony-kat is néztem, de azok meg olyan kicsinek tűnnek azzal az 5cm szélességgel. A Lumia meg 6 cm széles. De lehet még megváltozik a véleményem, még 1 hónapom van válogatni. :)
2013. ápr. 14. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!