Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Veszélyes ez a szám: 0613277900?

Veszélyes ez a szám: 0613277900?

Figyelt kérdés
2009. szept. 24. 18:34
1 2
 11/16 anonim válasza:
..szerintem igenis az. veszélyes, és azért szerepel ebben a kazegóriában, mivel mobilszámra épkezik..de még csak nem is csörög ki, mert a hívásnaplóban nincs, csak egy sms értesít ról ahogy nem fogadott hívásod volt. a szám persze titkos...nahááát..lesz még visszhangja figyeljétek.Nekem külön amugy is gondom volt pl a star-chat oldallal..fel ne menjetek rá hatalmas átvágás az is.
2009. okt. 2. 18:24
 12/16 anonim válasza:
Igen,valamit rád akartak csak sózni. Tudom későn válaszolok,de engem is megcsörgettek,akkor kerestem rá a számra és megláttam a kérdésed. Legalább a többiek is megtudják h ezt a számot ne hívják vissza ha megcsörgeti őket.
2009. okt. 3. 19:48
 13/16 anonim válasza:
ezt eddig nem is tudtam........bazz de jó hogy erról is folyik beszélgetés
2009. okt. 3. 20:32
 14/16 anonim válasza:
mondjuk ha a kérdező az elején kiírta volna,hogy mégis mire gondol ezzel a számmal kapcsolatban,talán nem nézték volna ennyien hülyének....
2009. okt. 3. 20:35
 15/16 anonim ***** válasza:
Most hívtak erről a számról. Csak egyet csörrent és elhallgatott. Ha akar valamit, majd hív mégegyszer.
2009. okt. 4. 11:41
 16/16 anonim válasza:

Engem is hívtak,visszahívtam,de letettem amikor nyereményjátékról esett szó.

Utánanéztem,ezt találtam:

[link]

2009. okt. 6. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!