Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ez a szám veszélyes?

Ez a szám veszélyes?

Figyelt kérdés

kb 3-4 perccel ezelőtt ez a szám hívott: +393934731701

sajnos nem értek ehhez, de azt tudom, hogyha magyarországról hív valaki akkor +36-tal vagy 06-tal kezdődik és utána jöhet 20, 30 vagy 70. és ez +3939-el kezdődött...

hallottam olyat h ha ilyet felveszek leveszi a kártyámról a pénzt ez igaz? ez egy ilyen szám volt? nem vettem fel

2011. jan. 1. 14:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy olaszországi szám. Ha nincs ismerősöd akkor ne vedd fel.
2011. jan. 1. 14:26
 2/16 Tinker Bell ***** válasza:
100%

Nincs véletlenül Olaszországban ismerősöd, aki boldog új évet akart kívánni?

Ez egy olasz országhívószám: +39

[link]

2011. jan. 1. 14:28
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
vagy lehet, hogy a maffia már a nyakadon van :D
2011. jan. 1. 14:32
 4/16 A kérdező kommentje:
hát van egy olasz ismerősöm, netről ismertem meg, még nem találkoztam vele, de nemhinném hogy tudná a telefon számomat de azért megkérdezem..
2011. jan. 1. 15:01
 5/16 anonim ***** válasza:
30%

Állítólag a középkorban még gyakran megtörténtek az általad vázolt telefonos átverések, hogy pl az egyik mágus felhívott egy lovagot és levette az összes aranyát a kártyájáról.

A 21.századra szerencsére ezeket az alapvető dolgokat megoldották, hogy az egyszerű mobiltulajdonosoknak se kelljen a gyakorikérdésekben lekérnie minden bejövő számot ami nincs elmentve a telefonkönyvébe.

2011. jan. 1. 16:04
 6/16 A kérdező kommentje:
hát a kommented vicces volt, de a vége kicsit lenéző, ugyanis az ember azért kérdez gyakorikérdésen valamit mert nem tud. jó persze nyílván nem minden telefon számot amit nem ismer fel a telefonom írok be ide, de ez eléggé feltünő volt nekem. nem azt kérdeztem hogy ez kinek a száma, hanem azt hogy ez a szám honnan származik és milyen következményei lehetnek ha felveszem.
2011. jan. 1. 16:15
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Oké, akkor most jön az a verzió, amit nem lehet lenézőnek értelmezni.

Csak próbáltam vicces lenni, de úgy tűnik nem sikerült.

Minden bejövő hívás fogadása ingyenes. Mindenkinek.

2011. jan. 1. 16:25
 8/16 Tinker Bell ***** válasza:
100%

Ezt azért megcáfolnám, ugyanis ha külföldön vagy, akkor te fizetsz a hívásfogadásért és sms fogadásért is!

Csak országhatáron belül érvényes az, hogy ingyenes a hívásfogadás!

2011. jan. 1. 16:30
 9/16 A kérdező kommentje:
már megint hív.. akkor szerintetek most felvegyem ha mégegyszer hív?
2011. jan. 1. 16:52
 10/16 Tinker Bell ***** válasza:
100%

Hát, nem tudom én mit tennék...

Tudakozót hívtad már?

Lehet hogy náluk fel vannak jegyezve az átverős telefonszámok! Kérdezd meg őket!

2011. jan. 1. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!