Ez a szám veszélyes?
kb 3-4 perccel ezelőtt ez a szám hívott: +393934731701
sajnos nem értek ehhez, de azt tudom, hogyha magyarországról hív valaki akkor +36-tal vagy 06-tal kezdődik és utána jöhet 20, 30 vagy 70. és ez +3939-el kezdődött...
hallottam olyat h ha ilyet felveszek leveszi a kártyámról a pénzt ez igaz? ez egy ilyen szám volt? nem vettem fel
Nincs véletlenül Olaszországban ismerősöd, aki boldog új évet akart kívánni?
Ez egy olasz országhívószám: +39
Állítólag a középkorban még gyakran megtörténtek az általad vázolt telefonos átverések, hogy pl az egyik mágus felhívott egy lovagot és levette az összes aranyát a kártyájáról.
A 21.századra szerencsére ezeket az alapvető dolgokat megoldották, hogy az egyszerű mobiltulajdonosoknak se kelljen a gyakorikérdésekben lekérnie minden bejövő számot ami nincs elmentve a telefonkönyvébe.
Oké, akkor most jön az a verzió, amit nem lehet lenézőnek értelmezni.
Csak próbáltam vicces lenni, de úgy tűnik nem sikerült.
Minden bejövő hívás fogadása ingyenes. Mindenkinek.
Ezt azért megcáfolnám, ugyanis ha külföldön vagy, akkor te fizetsz a hívásfogadásért és sms fogadásért is!
Csak országhatáron belül érvényes az, hogy ingyenes a hívásfogadás!
Hát, nem tudom én mit tennék...
Tudakozót hívtad már?
Lehet hogy náluk fel vannak jegyezve az átverős telefonszámok! Kérdezd meg őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!