Samsung galaxy S3 hamar lemerül?
Figyelt kérdés
Karácsonyra kaptam egy s3at,remekül szuperált mindig,egészen
mostanáig.LEszedtem egy jó kis témát,észrevettem,hogy így elég gyorsan merül,ezért letöröltem.Egy héttel ezelőtt 2napot is kibírt,még ha használtam is sokat,de most,ha nem nyúlok hozzá egész nap,kb 3/4 nap alatt lemerül?Áll valami összefüggésben a témával?Pont akkor lett rosszabb.
2013. ápr. 17. 21:31
1/3 A kérdező kommentje:
Ja,és kiegészítésként.Ha csak tudom,mindig bezárom task killerel,de ha kb 5 mpként rányomok,mindig fut kb 10 alkalmazás..
2013. ápr. 17. 21:33
2/3 bamboochatheone válasza:
Pont ezzel meríted le nagyon hogy folyamatosan task killerezel. Ha bezárod a rendzserfolyamatokat akkor azokat ugyanúgy el kell indítania és ez rengeteg energiát emészt fel. Ne nyomkodd annyit és én a helyedben a témától is megszabadulnék.
3/3 anonim válasza:
Meg ugye a 4 magos proci is eszi szépen. Ezeknél a tellóknál napi töltés van ha játszol és használod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!