Samsung galaxy s advance telefonomon a 4.1.2 es androin van de az aku elég hamar lemerül ha egész éjszaka töltöm és reggel kihuzzom a töltöről már este megint jelez rakjam töltöre mért lehet ez?
Ha a telefonomat töltöm kb 3 óra hosszát akkor utánamár jelez a telefon az akumlátor teljesen feltöltve és huzzamkia töltöt én kihuztam éssa akku jelző zőld szin tele van deha kicsit játszok vagy zenét hallgatók már 2-3 óra elteltével a fele akku egység lemegy,peddig jelly beamnál az akku ideje joval hosszab nem minta gigangbreadnál?
De ha töltöma telefont és jelzi huzzam kia töltöt énmég nem huzzom ki hanem hagyomég plusz 3-4 óra hosszát a töltön az segít valamit vagy hosszab lesza akku ideje ,eltarthat igy másfél napig hogy nekeljen tölteni?
Ojanis voltmár hogy feltöltöttem teljesen ,nem használtam majdnem 1 napig és a többminta fele egység lement.
Erre mitmondotok.
1. Írni tanulj meg.
2.A GB nem kezeli a több magos cpu-t, nem is ismeri.
3.A JB sokkal jobban terheli a processzort is, és a grafikus gyorsítót is, sokkal hardverigényesebb -> gyorsabban merül.
4.Ezek után ne csodálkozz.
A samsung galaxy advance-ét érdemes szerintettek egy s2 re lecserélni?
Az s2 az meddig birja az akkuja nem sokal minda advance-éjé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!