T mobile új előfizetés feltételei?
Figyelt kérdés
Több, mint 7 éve vagyunk előfizetők a T-mobilenál, ami ugyan édesanyám nevén van, de én is erre az előfizetésre szóló havidíjat fizetek, minden hónapban tartozás nélkül. Szeretnék kihozni 2 Iphone 4 8GB készüléket, új előfizetésre , saját nevemre,hűségnyilatkozattal részletre, amely a weblap szerint 990.- kezdőrészlettel hozható el. Kérdésem az lenne, hogy milyen dokumentumokat kell vigyek a szerződéskötéshez, illetve érthetnek e "meglepetések"? Kérhetnek-e bármiféle munkáltatói igazolást, stb? Vagy tulajdonképpen nem lesz akadálya a szerződéskötésnek?2013. ápr. 17. 15:24
1/4 anonim válasza:
Megtalálod a honlapjukon a szükséges dokumentumok listáját. Amúgy szoktak kérni bankszámlakivonatot hogy lássák van fedezeted... De amúgy így a telefon árának többszörösét fizeted ki mire lejár a hűség időd... biztos megéri ez neked?
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Megéri. A honlapjukon nem láttam a személyin, lakcímkártyán + 1 okmányon kívül semmilyen bemutatásra szükséges dokumentumot. Plusz ugye a betöltött 18.életév, ami adott. Ezért gondolom, bszl. kivonatra nincs szükség.
2013. ápr. 17. 15:40
3/4 anonim válasza:
Úgy tudom előfizunál kérnek számlakivonatot... legalábbis ezt hallottam... nem tudom biztosan én tuti nem hoznék el sehonnan hűségszerződéses telót
4/4 Balázs88 válasza:
Nem kell számlakivonat, 2 okmány és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!