Melyiket vennétek? (sony xperia z vs samsung galaxy s4 vs htc one)
Melyiket vennétek? Melyik a jobb?
A sony-nak tényleg fakó a kijelzője?
A samsungnak fém az oldala?
És igaz hogy nen irtma de az iphone 5s-nek tényleg ujjbegy scannere lesz a home gombjában? Melyiket vennétek és irjátok le azt is hogy miért
htc one
azért mert minőségi az anyaghasználat és az a legerősebb hardverben,kijelző mérete ugyan elmarad a másik kettőtől de a samsungot nem kedvelem a z meg bőven kikap a onetól.
/A sony-nak tényleg fakó a kijelzője?/
ha előtte jobb kijelzős telód volt akkor fakó lesz kicsit meg akkor is ha egy jobb kijelzős mellé teszed,egyébként nem vészes az csak el van kicsit túlozva minden ami a telókat illeti de hát ilyen az üzlet.
az viszont ettől függetlenül elég sz ar hogy egy ilyen telefonba még mindig a tft lcd van.
/A samsungnak fém az oldala?/
ezt nem tudom de én nem olvastam ilyet,nem rémlik,a hátulja ugyan olyan ócska műanyag mint a többi készülékeinél,a samsungnak meg ebben kéne fejlődnie.
nem illik egy 200ropis telóhoz az ilyen szar műanyag borítás.
egyébként jelenleg egyiket sem venném meg max akkor ha havi fél millát keresnék.
amíg ez nincs így addig nem fogok kiadni 170 meg 200ezreket egy telefonért,annyiból már sokkal jobb dolgokat is tudok venni de elméletben a one nyer nálam.
Ha már ennyit rászánsz akkor vedd a Samsung S3-at.
Véleményem szerint tartani fogja az árát sokáig és ez is egy közkedvelt telefon lesz mint az S2 és S3.
Szóval bármikor el tudod jó áron passzolni ha megunnád és másikra váltanál.
A HTC szar.
A Sony Z az jó, csak csak csak ....... elgondolkodtató.
Nekem az S3 jobban bejön.
A Sonynál a kijelző tényleg halványabb, erős napfényben nem árt ráárnyékolni, hogy jól lásd, de ennyi.
Az amoledesek szebbek, de ott a képernyő üveg repedésével azonnal megdöglik a képernyő is, mert az üvegre van ragasztva hátulról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!