Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ti melyik mobilt vennétek...

Ti melyik mobilt vennétek meg? Samsung galaxy ace, vagy Sony xperia u?

Figyelt kérdés
nem tudok dönteni a kettő között
2012. nov. 27. 16:16
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Sony
2012. nov. 27. 16:17
 2/9 anonim ***** válasza:
86%

nincs mit dönteni! eggyértelmű hogy Sony!

nem lehet a kettő telefont összehasonlítani

ez kb olyan hogy melyik jobb a trabant vagy egy BMW?

2012. nov. 27. 16:23
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
ez tényleg nem kérdéses... az U-nak egyetlen hátránya van, hogy nem lehet bővíteni így csak abban az esetben ne azt válaszd, ha tele akarod rakni játékkal, filmmel zenével stb. De akkor se az Ace legyen a másik lehetőség. Így a kettő közül az U a jobb
2012. nov. 27. 16:39
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Sony, nem kérdés...
2012. nov. 27. 17:28
 5/9 anonim ***** válasza:
63%

Egyértelműen u. Minden téren sokszoros fényévvel jobb.

Ha pedig bővíthetőség kell, akkor xperia sola-t vegyél.

2012. nov. 27. 18:57
 6/9 anonim ***** válasza:
+1 egyértelmű U!
2012. nov. 27. 19:28
 7/9 anonim ***** válasza:
44%
Bambusz1 te nagyon xperia sola párti vagy!!!
2012. nov. 28. 15:56
 8/9 anonim ***** válasza:

A samsung galaxy ace-t is jó telefonnak tartom, gyorsan hozza be a youtube-ot, meg hasonlókat, viszonylag gyors. De ha én választanék ha helyedben, biztos, hogy U-t vennék. Nem csak azért mert a legfiatalosabb a piacon, hanem mert gyors, modern, bár nem lehet bővíteni, de 4.5-5 GB szerintem bőven elég. Nekem 380 zeneszám van a telefonomon és még a 2 GB sincs.

Egyébként nekem Sony Xperia P-m van. Először nagyon ódzkodtam tőle, mert az előző Sonykkal, mikor még az Ericssonnal voltak, nagyon sok problémám volt. Nem tetszett a menü, a kinézet gagyi volt, a qwertyről szó se essék.

Szerencsére ez az új család sokkal jobb és mindenképp megéri.

2012. nov. 28. 19:56
 9/9 anonim ***** válasza:
nekem Ace-m van! nagyon szeretem 12 játék van rajta és nem laggol! a net is gyors! én csak pozitív dolgokat tudok mondani
2012. dec. 5. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!