Vettem egy Sony Xperia P-t, és a Sony Pc program amit a telóról telepítettem nem találja, és csatlakoztatja a telefont. A varázsló viszont nem tudja telepíteni az Mtp device-t. Mit tudok tenni?
Még két dolog eszembejutott: A sajátgép asztalon vagy start menüben lévő ikonjára jobb gomb>Tulajdonságok. Szervizcsomag ?-as van fent?
Telefonon a beállítások/alkalmazások/mind fül alatt az USB Connectivity adatait töröld.
Hiába tallózon, és választom ki a fájlt, azt írja ki mindegyikre, hogy adatokat nem tartalmaz.
Na?
A tulajdonságogkba az van írva, hogy:
Microsoft Windows Xp
Professional
2002-es verzió
Szervízcsomag 3
Akkor írd mit csináljak a távvezérléssel kapcsolatban.
De állítólag az Xp-vel nem kompatibilis az Xperia P. Szerinted?
Van egy minimális igazságtartalma. A P kompatibilis lenne, csak MTP módot használ az MSC (cserélhető lemezmeghajtó) helyett. Míg utóbbit felismeri szinte bármi, előbbit az Xp alatt kis nehézség árán lehet működésre bírni. Létezik megoldás a telefon MSC módba állítására, de ahhoz root kell + egy segédprogram. Root meg anélkül, hogy a gép felismerné, nincs. Személy szerint még Windows 7 alatt is, ahol vígan megy az MTP, jobban szeretem az MSC módot.
TeamViewer. [link]
Letöltöd, megnyitod, az azonosítót és a jelszót elküldöd privát üzenetben, így tudom irányítani a géped távolról. Nem ígérek semmit, de bízzunk benne, hogy működni fog a telefon a segítségemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!