Vettem egy Sony Xperia P-t, és a Sony Pc program amit a telóról telepítettem nem találja, és csatlakoztatja a telefont. A varázsló viszont nem tudja telepíteni az Mtp device-t. Mit tudok tenni?
Mivel a program a telefonról települt, valaha látta azt a gép, telepítés után változhatott meg a helyzet. Mielőtt mindezt amit leírtam megcsinálod, milyen rendszert használsz? Ha Xp-t akkor más a gond, ha Windows 7 vagy újabb rendszert, akkor csinálhatod.
Az eszközkezelőben távolítsd el az MTP device-t, húzd le a telefont majd ismét csatlakoztasd. Ha nem működik, imsét távolítsd el a telefont az ezközkezelőből, húzd le a gépről, távolítsd el a PC Companiont, indítsd újra a gépet és csatlakoztasd a telefont. A programot ne telepítsd. Ha még mindig nem jó, írj!
Szia.
Az első linket nem is engedte feltelepíteni, a másodikat igen, de újra indítás után sem lett jó.
A Windows Media Playerből pedig a 11 van fent.
Tehát ugyan ott vagyok ahol elkezdtem.
Köszi a segítséget.
Az USB hibakeresés be van kapcsolva? Beállítások/Fejlesztői lehetőségek/USB hibakeresés. Ha nincs, legyen bekapcsolva.
Találtam még egy linket:
Az ezközkezelőben frissítsd az MTP device-t, válaszd ki a fentről letöltött illesztőprogramot.
Az USB hibakeresés be van kapcsolva.
Amit küldtél linket, azzal nem tudok mit kezdeni, mert tömörített fájl, és hiba bontottam ki, nem csinált semmit, viszont nem tudom mit kellene vele csinálni, mert nem értek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!