A Facebook Home-ot kipróbálta már valaki? Milyen? Lesz több telefonra is majd?
Ez a felzárkózni duma hülyeség, a gyári alkalmazás már Androidra is jó és gyors és kb minden funkció elérhető.
A Home-ot meg szerintem hagyjuk is, ha elérhető a telefonodra próbáld ki, de szerintem hamar törölni is fogod.
És előbb-utóbb fog jönni több telefonra is.
Olvastam, hogy hivatalosan körülbelül 5 készülékre jelent meg, gondolom azokra optimalizálhatták valamennyire.
Ahogy válaszoltatok, fel is tettem. Nálam nem szaggat. Bár érdekes dolog, hogy fél napja fentvan körülbelül, és néha néha elkezd beszaggatni. De csak ritkán. Amúgy szerintem jó megoldás lenne. Ja, amúgy Note 2-m van.
De az nem tetszik, hogy a kiíráshoz mindig hozzárendel 1 hátteret. De az a legrosszabb benne, hogy bármilyen képet betehet a háttérhez, így ad a launcher 1-2 hülye pillanatot. Ma pl. a családban mutattam be ezt a dolgot, hogy milyen, stb, és hopp, 1 félmeztelen csajos kép beugrott.. :) Aztán magyarázkodhattam, hogy miért is volt.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!