Nokia lumia 7.8?
Kb 2 hete felraktam a 7.8-at a telefonomra. lumia 900. És azóta fele annyi ideig bírja az akkuja. Eddig a ha levettem a töltőről, akkor azt írta ki, hogy 2 nap x óra. A két napot ki is bírta. Este levette, a töltőről, és két nap múlva este ráértem töltőre tenni a nélkül, hogy kikapcsolt volna a telefon. Most meg egy napot bír ki. Ma másfelet. De másnap már nem merek úgy elindulni, hogy ne tölteném fel a telefont. Ez engem nagyon írritál.
Más is tapasztalt ilyet? Meg oldódót?
Értem. Azt tudom, hogy a 800-assal voltak ilyen gondok. Viszont biztos vagyok benne, hogy a 7.8-óta van ez a gond. Mert látványosan leromlott az akkumulátor teljesítménye. Szóval azonnal észrevettem. Beírtam a ##634# kódot, de az akkunak azt a státuszát ami kijelezné a teljes teljesítményét azt ki sem írja. Csak a feszültséget és a jelenlegi (kisülést) feszültséget jelzi ki. Gyári beállítást viszont nem akarok, megint elveszne mindenem. Egyszer már csináltam.
Köszi a segítséget.
Azért várom mások véleményét és tapasztalatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!