Milyen telefont válasszak?
nem értek a telókhoz, új dolog ez nekem, így nézzétek el, ha az alábbiakban furcsa dolgokat írok.
a szempontok:
- sok memória (akár kártyával bővíthető)-filmekhez, sorozatokhoz
- Jó minőségű kamera (azaz mozgóképfelvétel)
- Jó minőségű mikrofon
- wifi
- nagy kijelző
- valamilyen olvasó program legyen benne, tehát tudjak letölteni könyveket, és olvasni tudjam őket, ezen felül írni is tudjak (mint pc-ben az adobe reader progi, és a microsoft world)
- Játékokhoz. Komolyabb játékokra. Pl. láttam, h van már ilyen okostelókra gta 3, sanadreas, gta 4 játék is...
- és csak zárójelesen(nem annyira fontos): Bőrre érintkezős kijelzője legyen
árat direkt nem írtam, mind1 mennyi, mert ismerőstől szerzem olcsón :D
ja, és még annyi, h gyors nete legyen, lehessen rendesen youtube-ozni rajta
akkor htc one x,nagy kijelző,erős hardverek,nem bővíthető viszont van 32bg os verziója is vagy ha az is kevés akkor a one x+ már 65gb os.
esetleg lg optimus g,nagy kijelző,bivaly hardver,van 16gb os bővíthető és 32gb os nem bővíthető verziója,true hd felbontás.
hogy mennyire gyors a net az nem egészen telefon függő,inkább a jelerősségtől és ha mobilneted van akkor pedig hogy az milyen csomag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!