Milyen szempontok alapján válasszak telefont?
Sziasztok.
Elérkezett az idő, hogy lecseréljem régi telefonomat és vegyek egy újat. Azonban választáskor kicsit bajba kerültem. Rengetek okostelefon van ma a piacon amik közül lehet választani.
Tudnátok segiteni, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venni és, hogy manapság mi számit jónak?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Erre nincs válasz...
Azokat a szempontokat vedd figyelembe, ami neked, a te telefonos tevékenységedhez szükséges.
Teljesen más telefon ideális annak, aki pl. sok könyvet olvas, mint annak, aki állandóan zenét hallgat rajta, megint más annak, aki 8-10 emailfiókot les állandóan és a vállalati hálózattal van állandó kapcsolatban....
Szóval sokféle egyéni igény van és nem feltétlenül mindenkinek ugyanaz a készülék a legjobb, sőt!
És még az anyagi lehetőségekről nem is szóltam...
Nemtudom te mi alapján válassz, de én leírom mi alapjá
án választottam.
-legyen androidos(más oprencert nem ismerek/nem szeretek annyira)
-legyen rajta fotófény(sokszor jóljött sötétben zseblámpaként használva, ezért nekem ez fontos)
-nagy kijelző(ennek végülis nincs különösebb haszna, mert kicsin is látom mi van írva, de kényelmesebb használni szeirntem)
-tudjak rajta filmet nézni, zenét hallgatni, böngészni, olvasni, tanulni(ennek kb minden androidos telefon megfelel manapság több kevesebb sikerrel)
-alacsonyabb árkategóriájú legyen(nem engedhetek meg magamnak drága telefont, maximum 30ezer környékén)
-legutóbbi telefonvásárlásom során fontos volt, hogy telenoros legyen, mert ott volt 3 hónap ingyen internet, amit ki is használtam és jól jött
Kb ezeket a dolgokat venném figyelembe most is, ha telefonvételre kerülne a sor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!