Vélemények az iPhone 5-ről?
Megéri iPhone 4-ről 5-re váltani?
(és most nem az olyanok véleményére vagyok kívácsni akik csak irigyek és ezért vannak az iPhone ellen)
ja mer a 4 egy laggoló fostalicksa...... az a 0,5 col meg..
ha van rá pénzed, és virítani akarsz vegyed. Én azt mondom ne, mert tiszta fölösleges. De úgy nézem ez már eldöntött dolog az utolsó mondatból ítélve. Olyan válaszra vársz ami megerősíti a döntésed, ergo a kérdés tök felesleges volt.
A Z-nek már a fogása is gagyi és az a szögletes forma nem igazán szép. A kijelzőjét meg össze sem lehet hasonlítani az i5-tel. A múltkor egymás mellett volnak a T-ben és volt időm alaposan összehasonlítani a kettőt.
Nekem is tetszett a Z, de ott a T-ben leírta magát nálam. Azt hiszem maradok az eredeti tervnél és i5-öt veszek esetlek i4S.
Kérdező:
i4 és az i5 között nagyságrendi különbségek vannak. A kérdés az, hogy neked kell-e az amivel az i5 többet tud.
Én pont ez miatt gondolkodom még az i4S-ben, mert számomra annak a tudása is bőven megfelel, sőt még az i4 is, csak a 8GB tárhely az nagyon kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!