Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Aktiválnám az iphone 4-emet,...

Aktiválnám az iphone 4-emet, de miért nem ismeri fel a számítógépen lévő internetet?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Állítólag nem csak wifi jó hozzá,hanem ha rá van dugva a telefon az aktiválás közben a gépre,akkor elég ha a gép csatlakozva van a nethez.Én nem tudom aktiválni,mert azt írja ki,hogy csatlakozási hiba,pedig gépen van és ott meg csatlakozva vagyok az internethez,mi lehet a gond?
2013. ápr. 10. 07:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Az a gond, hogy a telefonon nem lesz attól internet, ha feldugod a gépre. Honnan vetted ezt? Ez csak fordítva működhet. A telefonon hozol létre hálózatot es azt osztod meg, hogy legyen a gépen. Fordítva nem működik.
2013. ápr. 10. 07:27
 2/11 A kérdező kommentje:
Ezt olvastam az interneten,de akkor wifi nélkül nem is lehet aktiválni egy iphone-t?:OOOO
2013. ápr. 10. 07:33
 3/11 anonim ***** válasza:
Meg annyi, hogy hogy akarod aktiválni ? Ha az iTunes-ra akarod, akkor letoltod az Apple honlapjáról a legújabb iTunes-t, bedugod a telefont, felismeri es regisztrálsz a gépeden egy Apple id-t es ennyi. Töltesz le a gépen alkalmazásokat es szinkronizalod a telefonnal. Ha az azonosítására gondolsz, akkor be lehet regisztrálni a serial number alapján az Apple honlara, onnan kiderül, hogy ugye valódi egyrészt, másrészt a garanciát is látod. Ezen kívül nem tudom mi mást akarsz csinálni, mert ez gépen mind elvégezhető.
2013. ápr. 10. 07:34
 4/11 A kérdező kommentje:
Én már ott tartok,hogy a gépen csináltam egy apple id-t magamnak a telefonon rámennék,hogy meglévő apple id és kiírja hogy hiba,valami csatlakozásból eredően:(
2013. ápr. 10. 07:42
 5/11 anonim ***** válasza:

Nekem régen volt egy iPhone 3G telefonom. Azon volt olyan hogy "tethering". A telefonra ugye lehetett a szolgáltató által mobilnetet előfizetni. Ezt a netet lehetett megosztani USB-n keresztül a géppel ezzel a tethering-el. Azóta nekem csak iPod touch 5g-m van, szóval nem tudom képes-e szimplán összedugassal kapcsolódni, de szerintem nem. Rendelj rá mobilnetet.

En is ezt akartam amúgy tavaly, mint te, de lehurrogtak, hogy ilyen nem létezik es tényleg csak addig jutottam, hogy a mobil netet tudtam a gépre osztani, visszafelé nem. :(

2013. ápr. 10. 07:55
 6/11 A kérdező kommentje:
Hát szerintem nem fogok még arra is fizetni,meg itt van a gép,felesleges is lenne nekem a mobilra:( De sztm amúgy se érzékelné még azt se,amíg nincs aktiválva és a szám,amire rendelném a netet,az még nem lép életbe.De mind1 azért köszi,szerintem majd mecis wifinél megpróbálok aktiválni,ha ott se jön össze kérek más segítséget.köszi még1szer:)
2013. ápr. 10. 08:08
 7/11 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen! :) nekem sincs mar mobilnetem ezért, nem akarok fizetni. De sztem valahogy akkor is lehetséges, amit szeretnél, de nem olyan egyszerűen, hogy azt laikus meg tudja könnyedén csinálni.
2013. ápr. 10. 08:27
 8/11 A kérdező kommentje:
jah:)már megbántam hogy csatlakoztam az apple logikához...:P
2013. ápr. 10. 09:10
 9/11 anonim ***** válasza:

"hogy hiba,valami csatlakozásból eredően:(".

Ez a mondat pontosan megfelel a következő mondatnak a doktornál: "valami baj van, de nem mondom meg, hogy mi".

Esetleg megosztanád a pontos hibaüzenetet? iTunesos aktiválás alapból annyi, hogy bedugod a gépbe, és vársz 2 percet. A hibaüzenet fontos, ha nem sikerül.

2013. ápr. 10. 10:42
 10/11 Osynho ***** válasza:

"Hát szerintem nem fogok még arra is fizetni,meg itt van a gép,felesleges is lenne nekem a mobilra:("

Pedig a folyamatos internetelérés az okostelefonok lényege. Több, mint valószínű, hogy jelen esetben maga a telefon is felesleges neked.

2013. ápr. 10. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!