Samsung s5600 vagy s5230? (lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok, most aktuális egy új telefon vásárlása. mindenképpen érintő képernyős telót szeretnék, csak nem tudom milyen legyen. Pannonos vagyok és ezt a kettő olcsóbb kategóriás készüléket találtam. melyiket érdemesebb megvenni? vagy esetleg van más telefon is ebben a árkategóriában ami jobb?
S5600:
S5230:
köszönöm!
2009. szept. 22. 15:44
1/6 anonim válasza:
Én a helyedben az 5230 mellett döntenék.
2/6 anonim válasza:
Szia én nem tudom , hogy mennyiért lehet telót választani , de ájánlom , hogy néz szét 1-2 gsm oldalon is mielőtt megveszed mert a pannon annyiért ad sok telőt 2 év hűséggel stb , amennyiért bárhol megveheted függetlenül.
3/6 anonim válasza:
Én elég sok telefont ismerek köztük s5230 is átment a kezem alatt , komoly baj nem volt vele kb árba van de készülj , hogy naponta töltögetni kell az ilyen érintőképernyős "csodákat".
4/6 anonim válasza:
naponta töltögetni nem kell, ez hülyeség. amugy az s5600 at vedd..
nekem lg kp500 van és 4 napig simán birja
5/6 anonim válasza:
mindenképen samsung s5600!!!!!!!!!!!!!!!!
6/6 anonim válasza:
Attól függ,hogy mik az elvárásaid :) ,és persze az is fontos,hogy a pénztárcád meddig birja :)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!