Sony Xperia T vagy Samsung Galaxy S3?
Figyelt kérdés
T-mobilenál venném részletre, és 400 forint különbséggel ugyanannyiba kerülne mind a kettő az S3 javára. Melyiket lenne érdemesebb megvennem, már annyi tesztet elolvastam, szóval inkább személyes véleményekre lennék kíváncsi.. Köszi szépen!.2013. ápr. 6. 18:05
11/21 anonim válasza:
Inkábbb Nexus 4. Kártyafüggetlenül 110000, és minden téren sz@rrá veri ezeket.
De ha ezek közül akarsz választani, akkor T, mert hardverben kb egyforma erősek, kijelzőben szebb a T, mivel nagyobb a ppi-je, a super amoled vs tft vitába meg nem akarok bele menni, szerintem egyik se szép. Anyaghasználatra egyértelműen a T a jobb, az s3 az alsó kategóriás fröccsentett műanyagból van, kamerában is jobb a T, támogatva meg kb ugyan addig lesznek.
12/21 anonim válasza:
Nem egy haverom vett pl xperia P-t és fél éven belül behaltak. A szervizben azt mondták hogy a teló alaplapja adta be a kulcsot..... szóval én nem vennék Sony-t. Nekem Galaxy S3-am van és teljesen megfelel, elég gyors, nem akad, nem laggol vagy akad meg. Én a Samsung-ot venném, de kinek mi.
13/21 anonim válasza:
Ja amúgy a képernyője is gyönyörű képet ad és attól hogy NAGYRÉSZT (a hátlap) műanyagból van, nem nyikorog, reccsen vagy ilyesmi.
14/21 Balázs88 válasza:
Samsungba is ugyan annyi a hibás készülék ha nem több, csa utána kell olvasni.
15/21 anonim válasza:
Egyértelműen S3.Sokkal jobb a T-nél(még hogy a T veri xDDDD)minden téren.Erősebb proci,szép kijelző és támogatva is lesz még egy darabig.
16/21 Balázs88 válasza:
Előző! Te is sokat tudsz látom. Nézz utána inkább, mielőtt kinevetteted magad.
17/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, igazából mindkét telefon kapott hideget, meleget, ezáltal még mindig nem biztos a döntésem, de remélem a vásárlás napjáig ez ki fog alakulni.
2013. ápr. 7. 20:08
18/21 A kérdező kommentje:
Jelenleg a T felé hajlok jobban.
2013. ápr. 7. 20:09
19/21 anonim válasza:
Nekem samsung galaxy s3 van és nekem nagyon tetszik.Ha bár nagyra vágyó vagyok a sony xperia t-t megnéztem és elájultam sokér vettem az s-et és ennyiből már megvehettem volna az xpeiát nagyon megbántam
20/21 anonim válasza:
szia nekem s3-mam van üsd be a youtuba, hogy sony xperia t vs samsung galxaxy s3-om. Minegyik video az s3-om javára szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!