Sony Xperia T vagy Samsung Galaxy S3?
Figyelt kérdés
T-mobilenál venném részletre, és 400 forint különbséggel ugyanannyiba kerülne mind a kettő az S3 javára. Melyiket lenne érdemesebb megvennem, már annyi tesztet elolvastam, szóval inkább személyes véleményekre lennék kíváncsi.. Köszi szépen!.2013. ápr. 6. 18:05
2/21 A kérdező kommentje:
..:D indokolnál is?
2013. ápr. 6. 18:15
4/21 dirtboy válasza:
s3
nagyobb kijelző,hardverileg sokkal jobb,támogatva is szerintem tovább lesz.
egyébként ilyen ár kategóriában nekem inkább egy nexus 4 kéne.
5/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, tényleg lehet jobb lenne egy Nexus 4, de itthon kicsit túl van árazva, illetve csak a telenornál kapható, egy összegben pedig nem tudnám kifizetni, és gsm boltból nem szívesen rendelek.
2013. ápr. 6. 20:01
6/21 Balázs88 válasza:
Hardverben van olyan jó a T is, sőt valamiben veri is az S3at.
Támogatva meg mind a kettő kb ugyanaddig lesz.
7/21 anonim válasza:
Xperia.
Hardverben legalább olyan erős mint az S3 a jobb proci miatt, kamerában milliószor jobb, nem fröccsöntött bili anyagú.
A támogatottságuk hasonló lesz.
8/21 anonim válasza:
Nekem S3-am van és szerintem tovább lesz támogatva. És ha most vennél szerintem jobban jársz t-mobile-nál az s3-mal, mert az interneten akciós ( -20%). És azért az is mellette szól hogy négymagos.
9/21 Balázs88 válasza:
Előző, te is sokat értesz hozzá látszik.
Hiába 4magos ha nem erősebb a T nél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!