Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Sony Xperia Z-nek tényleg...

Verbőczi Dávid kérdése:

A Sony Xperia Z-nek tényleg szar a kijelzője?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 4. 15:25
1 2
 1/11 Balázs88 ***** válasza:

Dehogy sz@r! Azok mondják akik nem látták még élőben.

Oldalra fordításnál igaz hogy fakul, de szerintem szemből nézzük a telefont.

Úgy meg nagyon jo! Jobb mint a tulszaturált amoled.

Szerintem nézd meg.

2013. ápr. 4. 15:49
 2/11 Osynho ***** válasza:
Én láttam és nem tetszik. Szerintem fakó. Inkább lenne "csak" 1280-as felbontású, de pl ips paneles.
2013. ápr. 4. 15:56
 3/11 dirtboy ***** válasza:

csak más fejlettebb kijelzőkhöz mérten szar,az a fajta kijelző ami a z ben van már elég elavult sokkal jobbak is vannak már ami a z-t kiemeli az csakis a felbontása.

viszont önmagában nézve a kijelzőjét biztosan elégedett leszel vele.

vétel előtt minden kép nézd meg élőben is.

2013. ápr. 4. 17:13
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem sz@r csak egy csúcsgépbe nem egy mezei TFT-t kellett volna rakni hanem mondjuk SuperAmoledet vagy IPS LCD-t.Így viszont fakó,betekintési szög gyakorlatilag nincs.
2013. ápr. 4. 18:07
 5/11 anonim ***** válasza:
Igen.. Elég vacak minőségű. Az én Amoled kijelzőm mellett a betekintési szög gagyinak hat. Meg valahol írták, hogy random leállásokat csinál.
2013. ápr. 7. 12:02
 6/11 dirtboy ***** válasza:

ma 12:02

a random leállások már megszűntek,szoftver gond volt és már kiadták rá a frissítést amivel ez a probléma megszűnt.

2013. ápr. 7. 12:09
 7/11 zs. válasza:
Nem sz@r. Viszont valóban egy IPS/SAmoled kijelző mellett fakóbbnak tűnik.
2013. ápr. 7. 12:40
 8/11 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem rossz, csak ilyen idióta hasonlítgatásokban alulmarad az amoled vagy az ips mellett. aztán kit érdekel? egyszerre használod az amoledet meg a tft-t? nem.. hát akkor meg szép a kijelzője!
2013. ápr. 7. 13:21
 9/11 anonim ***** válasza:
A Galaxy S is jó telefon még a mai napig, csak a hasonlítgatásokban alulmarad. Anno még mindenki tudta használni, és nem nyafogott. Most miért?
2013. ápr. 7. 14:55
 10/11 Balázs88 ***** válasza:
Szerintem is nagyon jo a kijelzője!
2013. ápr. 7. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!