Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xperia u hol vegyem vélemények?

Zozika98 kérdése:

Xperia u hol vegyem vélemények?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 3. 20:38
 1/8 anonim válasza:
Sehol, nem érdemes. Én is vettem és pár hónap után ellopták. ://
2013. ápr. 3. 20:43
 2/8 anonim ***** válasza:
még jó hogy rá kattintottam erre a kérdésre mert gondolkoztam az xperia u-n, de fú hát most már nem veszek mert ellopják
2013. ápr. 3. 20:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Mintha más telefont nem lopnának el,ha adott a helyzet...
2013. ápr. 3. 21:04
 4/8 A kérdező kommentje:
ezér ne vegyem meg mer el lopjá
2013. ápr. 4. 13:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem jön be, képernyő még elmegy hogy ilyen kicsi, mert nem szeretem a nagy batárokat, de sajnos szaggatnak rajta a játékok, ahogy én vettem észre, de nem ismerem túlságosan.
2013. ápr. 5. 22:06
 6/8 anonim válasza:

Vedd meg nagyon megéri. A 1 gigaherces 2 magos (magonként 1 gigaherc vagyis 2 gigaherces) szóval nagyon jó a processzora, az 512 MB ram pedig elvisz "mindent" de a lényeg hogy bőven elég.

Igaz nem bővíthető de 8 gigabájt belső tárhej van persze ebből "csak" 5 gigát használhatsz fel.

Ez az 5 giga rengeteg zene, játék, képet tudsz rátenni úgyhogy bőven van helyed. Nekem 90 zene 8 játék és 400 valahány kép van rajta és még mindig van több mint 3 giga.

Nekem is xperia u-m van (ha nem montam már) és nagyon elégedett vagyok vele. Naponta meg persze kell tölteni. De este felrakod reggel meg le.

Remélem segíthettem!

2013. ápr. 24. 19:17
 7/8 anonim válasza:
Bocsi ezt még az előzőnél akartam írni. T-mobilnál vegyed ha konkrét szolgáltatónál szeretnéd.
2013. ápr. 24. 19:19
 8/8 anonim válasza:
Vedd a Vip Phone üzletekben.
2013. ápr. 25. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!