Taki67 kérdése:
Lehet csak az alaplapon lévő SIM foglalatot cserélni. Mi lenne a megoldás? Köszönöm.
Figyelt kérdés
Sony Tipo telom SIM kártyáját kitörtem a keretéből. A keretet becsúsztattam a SIM foglalatába. Ezt nem kellett volna. Amikor ki akartam húzni a keretet, a foglalatban lévő tüskék megsérültek. KO. Sony szervizben megvonták a garit és 30 ezerért alaplapot cseréltek volna.2013. ápr. 3. 22:18
1/1 anonim válasza:
ezen az oldalon adjál fel egy hirdetést, írjad le a hirdetésben hogy mi a gond vele ,árat ne írjál, próbáld elcserélni értelmes dologra vagy privát üzenetben tárgyalhatsz az árról , mivel a kijelző és az érintőpanel még használható belőle, ami jól jöhet egy olyan embernek akinek pl ilyen telefonja van és betört a kijelzője :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!