Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hülyeség lene az Xperia S-em...

Hülyeség lene az Xperia S-em lecserélni egy iPhone 4-re, vagy 4s-re?

Figyelt kérdés
esetleg le tudnám cserélni 1:1-be egy 4s-re? (ráfizetés nélkül)

2013. ápr. 1. 19:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Miért akarod elcserélni? Megbánnád.
2013. ápr. 1. 20:49
 2/11 anonim ***** válasza:
Igen hülye lennél! Nehogy lecseréld.
2013. ápr. 1. 21:02
 3/11 anonim ***** válasza:

Én most pont erre készülök.

Nem szeretem ezt a telefont. Kalap f*s.

hívnak-> lefagyott az a felvevő csík

akartam csinálni egy képet->újabb fagyás

megnyitottam a WALKMAN-t-> 15 mp-re fagyás de legalább nem kellett reboot

felmentem apródra->full fagyás

megnyitottam a képeket-> úgy lefagyott h a power + halkító gombbal se tudtam kikacspolni pedig ilyen esetre lett kitalálva

Ez csak a MAI napon történt de amúgy is mindennap van fagyás. Nagyon elegem van, hogy állandóan összeomlik minden. Még megvárom a Jelly Bean-t de szerintem még akkor is le fogom cserélni ha az javít a helyzeten. Érzem mindjárt jönnek a nagy okosok akik igazűból nem is rendelkeznek a telefonnal csak specifikációk alapján mondják, hogy jó telefon. És nem nem vagy Sony ellenes, volt X10-em, Arc S-em és most az Xperia S. A HD kijelző se olyan nagyszám tekintve, hogy TFT a Bravia Engine-el meg kitörölhetem hisz csak az Albumban működik. Én 100%, hogy lecserélem 4S-re. Aki pedig csak le akar szólni, hogy hülye vagyok azt szeretettel várom és kipróbálhatja a telefont, és akkor ő is belátja majd, hogy igazam van.

2013. ápr. 2. 19:36
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy elcseszted a rendszert? Mivel haveromnak is Xperia S-e van, és nála fura, de működik.

Próbáltad már resetelni, vagy szervizbe vinni? A rendszer akkor omlik általában össze, ha frissítem, és nem wipe-olok, vagy nincs gyári visszaállítás a frissítés előtt, stb.. De elég hülyén hangzana az, hogy neked a kezdetektől fogva ilyen volt, és nem is érdekelt, hanem együtt éltél vele.

2013. ápr. 2. 20:06
 5/11 anonim ***** válasza:
A frissítést gyári állapotban végeztem el. és igen fura de az elejétől ilyen volt. Csak most telt be vele a hócipőm.
2013. ápr. 2. 21:02
 6/11 anonim ***** válasza:
Én elvittem volna a szervizbe már rég. Legalább tudtak volna mondani valamit.
2013. ápr. 2. 22:05
 7/11 anonim ***** válasza:
Most még megvàrom a jelly bean. Ha nem segít a helyzeten akkor vagy szerviz vagy eladom.
2013. ápr. 2. 23:00
 8/11 A kérdező kommentje:
A jelly bean mikorra varhato?
2013. ápr. 4. 00:13
 9/11 anonim ***** válasza:
Úgy volt, hogy március végén kezdik el kiadni a frissítést de túl sokat vártam azzal, hogy időben megjelenjen. Az én hibám, hogy elhittem. Sajnos nem tudok időpontot mondani vagy ha tudnék akkor tuti csúszna
2013. ápr. 4. 02:16
 10/11 anonim válasza:
Nekem Xperia mini volt,de lecseréltem Iphone 4 re és sokkal jobb..nem bántam meg.. :)
2013. jún. 21. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!