Hülyeség lene az Xperia S-em lecserélni egy iPhone 4-re, vagy 4s-re?
Én most pont erre készülök.
Nem szeretem ezt a telefont. Kalap f*s.
hívnak-> lefagyott az a felvevő csík
akartam csinálni egy képet->újabb fagyás
megnyitottam a WALKMAN-t-> 15 mp-re fagyás de legalább nem kellett reboot
felmentem apródra->full fagyás
megnyitottam a képeket-> úgy lefagyott h a power + halkító gombbal se tudtam kikacspolni pedig ilyen esetre lett kitalálva
Ez csak a MAI napon történt de amúgy is mindennap van fagyás. Nagyon elegem van, hogy állandóan összeomlik minden. Még megvárom a Jelly Bean-t de szerintem még akkor is le fogom cserélni ha az javít a helyzeten. Érzem mindjárt jönnek a nagy okosok akik igazűból nem is rendelkeznek a telefonnal csak specifikációk alapján mondják, hogy jó telefon. És nem nem vagy Sony ellenes, volt X10-em, Arc S-em és most az Xperia S. A HD kijelző se olyan nagyszám tekintve, hogy TFT a Bravia Engine-el meg kitörölhetem hisz csak az Albumban működik. Én 100%, hogy lecserélem 4S-re. Aki pedig csak le akar szólni, hogy hülye vagyok azt szeretettel várom és kipróbálhatja a telefont, és akkor ő is belátja majd, hogy igazam van.
Nem lehet, hogy elcseszted a rendszert? Mivel haveromnak is Xperia S-e van, és nála fura, de működik.
Próbáltad már resetelni, vagy szervizbe vinni? A rendszer akkor omlik általában össze, ha frissítem, és nem wipe-olok, vagy nincs gyári visszaállítás a frissítés előtt, stb.. De elég hülyén hangzana az, hogy neked a kezdetektől fogva ilyen volt, és nem is érdekelt, hanem együtt éltél vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!