Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az LG KM900-ast (Arena), vagy...

Az LG KM900-ast (Arena), vagy az LG GT 505-öt, vagy esetleg a Nokia 5800-t válasszam?

Figyelt kérdés

Ez a három telefon tetszik, és még árban is "értelmesnek" találom, csak épp dönteni nem tudok... Valakinek esetleg tapasztalata van bármelyik telefonról?

Zenét szeretnék hallgatni, néha wifizni az egyetemen, jó lenne, ha tudnék tanulni rajta(doc fájlok, stb), meg fényképezni, szóval erre kéne a telefon!előre is köszönöm a válaszokat!

22/L

2009. szept. 20. 09:28
 1/5 anonim válasza:
ha nagyon ilyen számítógépszerűt szeretnél akkor vegyél egy sony ericsson p1-et
2009. szept. 22. 13:22
 2/5 anonim válasza:
vagy a sony ericsson Xperia-t
2009. szept. 22. 13:22
 3/5 A kérdező kommentje:
hehe, azért nem akarok számítógép szerűt csak valami olyasmit amivel ritkán tudom helyettesíteni a laptopom, ha épp nem tudom magammal vinni:)a sony ericsonok nem tetszenek(mert igen, csajból vagyok, fontos hogy néz ki a telefon:)), ez a 3 modell jött be eddig kinézet/tudás/ár kategóriában(mert 100ezreket se akarok elkölteni), gondoltam hátha van itt olyan ember, akinek van tapasztalata bármelyik mobilról.
2009. szept. 22. 15:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Mind 3 lassú
2009. szept. 22. 19:33
 5/5 anonim válasza:
Arena
2009. dec. 25. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!