ZTE Blade 3 tapasztalatok?
Figyelt kérdés
A Telenor-nál néztem ki ezt a mobilt, mit gondoltok róla? Tényleg megéri 40 ezerért megvenni, mert elég jó telefon, nem de? :D2013. márc. 30. 08:31
11/25 anonim válasza:
egy xperia u-nál nehezebben fordul elő a messze jobb hardver miatt...
a blade 3 40k-t nem ér meg amúgy se...
12/25 anonim válasza:
Egyszóval: nagyon tuti telefon, szép, okos, bájos, stb. De ha van 40 ezred, akkor szerintem márkásabbat vegyél :)
13/25 A kérdező kommentje:
akkor 40 ezerért melyiket ajánlod? : )
2013. ápr. 5. 16:08
14/25 anonim válasza:
légyszi ne nekem helyetted telót választani :D te tudod, mik az elvárásaid, méretben, tudásban, színben, stb...
15/25 A kérdező kommentje:
jaa okéé. :) azért köszi!!
2013. ápr. 9. 16:16
16/25 anonim válasza:
Nekem ilyen telóm van, meg vagyok vele elégedve. Kijelző vagy, a készülék vékony, tiszták az általa készített képek, internet gyors.
17/25 anonim válasza:
Megvetted már azóta?
Sajna az utóbbi időben játszik az idegeimmel a telefon. Rengetegszer újraindul, lefagy és azt olvasom, másoknál is elég gyakori. :(((
18/25 anonim válasza:
Jó így egymás után olvasni ezt a 2 választ...
19/25 anonim válasza:
De egyébként érdekes, hogy azóta, amióta ezt írtam nem fagyott le :))) Amúgy tényleg gyors, ha olyan a kedve :)
20/25 A kérdező kommentje:
ja igen megvettem :) hát elég jó, szeretem, igaz nekem is sokszor lefagy :S
2013. júl. 8. 17:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!