Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek melyik lenne...

Szerintetek melyik lenne érdemesebb? :D

Figyelt kérdés
Szeretnék egy Iphone 4s-t(azért,mert az egyik rokonomnak ilyen van,és megtetszett).Anyáék azt mondták,h karira kaphatok csk max.,vagy előtte 1-2 hónappal ,DE a tesóm mondta,h tudna intézni nekem egy Samsung galaxy s3-at,és azt mostanába. Úgyhogy szerintetek megvárjam az Iphont-t vagy legyen az s3??Amúgy nekem csk annyi a bajom az s3-mal,h k.rva nagy,és nem férne bele a kzembe,mert az meg kicsi.xddÚgyhogy,lehet h S3Mini-t akar majd beszerezni a tesóm,mert lehet h gondolna erre.Amúgy most nokia c5-03-am van,ami egy kalap sz@r!!

2013. márc. 29. 14:22
1 2
 11/17 anonim válasza:

semmi bajom a poppal, de attól még a pop zeneileg 0, azaz fos. az android is csak attól népszerű, mert olcsó, de ennek ára van.

nyílván nem mindenki teheti megh a drága iPhonet vegye meg

2013. ápr. 6. 13:39
 12/17 anonim ***** válasza:
Hát ha neked az 180.000 az olcsó (ugyanis annyiért is van android)akkor örülök.
2013. ápr. 7. 17:11
 13/17 Multigod97 ***** válasza:
De van például olcsóbb, de használható (valamennyire) Androidos telefon is, mint pl Xperia Tipo. Sokan vesznek ilyet, mert olcsó. Amúgy meg azért is több az Android mert több száz, ezer Androidos telefon van, míg 6db iPhone.
2013. ápr. 7. 20:47
 14/17 anonim ***** válasza:

Azért terjedt az android, mert az olcsó gagyi szarokra is azt teszneek, de ettől még nem volt jó. Azt meg veszi a jónép. Ha csak a felsőkategóriát nézzük, akkor egyáltalán nem elterjedtebb, mint az iOS és az iPhone. Sőt kevesebbet adnak el belőle.

A 4.x verzió már egész jó, de előtte egy rakás fos volt. Nem attól lesz valami jó, mert sokan veszik. A koccintóst is sokan veszik mégis egy gagyi szar.

2013. ápr. 7. 21:26
 15/17 A kérdező kommentje:

köszike a válaszokat! :D

Tudom,ennek nem nagyon fogtok örülni,h a 3 teló közül a legrosszabb lesz.

Az Iphone-ról lemondtam,mert..nem is tudom,hát nem tudnék rá várni olyan sokat,meg mostmár annyira nem is tetszik xdd,és az ára sem olyan nagyon alacsony meg ilyenek.

Megmondom őszintén,nekem a legjobban az S3 jön be,csak tényleg nagyon nagy! nem fér bele a zsebembe,meg még a kezembe se,majd talán nagyobb koromba,még azért túl kicsike vagyok egy óriás(szerintem) telefonhoz 13 évesen.úgyhogy ráérek még ezzel.

És az S3 mini,az háát kisebb(ami jó) és bár nem tud annyit,mint a nagyobb tesója,nekem még így is megfelel.:D

Deh végül is még ez a mobil(s3mini) is azért sokkal jobb,mint a Nokiám.

Jah és még azért jó a mini,mert eléggé nagy kedvezménnyel megtudnánk szerezni(50% engedménnyel) :D

gondolom vannak itt ilyen emberek sajnos,akik azt mondanák,h hogyan mondhatom azt,hogy már nem tetszik,és csak igy lemondok róla,pedig tök jóó telefon ,meg ilyesmik..ezek nem érdekelnek!!;) Ya és hogy azt,hogy csak 13 vagyok,és nem a telefonokkal kellene foglalkoznom,hanem inkább a tanulással,vagy épp a nyelvtannal..pedig képzeljétek,nekem az az első :D

Ennyi lenne :D majd írok,ha megvan,és hogy milyen(most a 'milyennel' nem a kinézetére gondolok) :D

2013. ápr. 12. 19:17
 16/17 A kérdező kommentje:
jujj milyen sok lett,amit írtam :D
2013. ápr. 12. 19:17
 17/17 Nyúlós lónyál ***** válasza:
Ez mind szép és jó, de én a helyedben megnézném magamnak az Xperia P-t. Azért, mert olcsóbb az S3 Mininél, többet tud, stabilabb a rendszere, fémházban lakik. Miért vennél egy túlárazott telefont a középkategóriából, amikor lehet olcsóbban jobb?
2013. ápr. 12. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!