Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy s3 vagy Ipad...

Samsung galaxy s3 vagy Ipad mini-t érdemesebb megvenni?

Figyelt kérdés

2013. márc. 27. 21:12
 1/9 anonim ***** válasza:
42%
Egyik nem is telefon.
2013. márc. 27. 21:16
 2/9 A kérdező kommentje:
tényleg ? ha nem nem mondod nem is tudom
2013. márc. 27. 21:33
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Én az S3at venném , egy tablet nem jó semmire, mivel nem lehet vele böngészni pl. a Silverlighos videókat, egy tabletel nem lehet egy laptopot helyettesíteni
2013. márc. 27. 22:53
 4/9 anonim ***** válasza:
20%
Nekem már S3-mam van 2012 November óta, természetesen azt vedd. Amúgy sem egy kategória a kettő, meg kérdés, hogy mire kell neked a tablet? Máskülönben még eddig semmilyen hiba nem merült fel a telefonban, és nem mellékes hogy olyan mint egy suhanó varázsszőnyeg.
2013. márc. 27. 23:30
 5/9 A kérdező kommentje:
hát csak netezgetésre, film, video,zene hallgatásra használnám
2013. márc. 28. 09:10
 6/9 anonim válasza:
84%

Ha ezekre használnád, inkább ipad minit vegyél. Egyébként kur**ra nincs igaza annak, aki azt mondta, a tablet nem jó semmire.

Valaki más azt írta, hogy nem helyettesíti a laptopot, ez igaz, de nem is arra tervezték, hogy helyettesítse... Teljesen más a funkciója.

Azért van még itt pár idióta.

2013. márc. 28. 11:51
 7/9 anonim ***** válasza:
50%
Teljesen egyetértek az előttem szólóval! Nekem IPad 3-am van, es nagyon szeretem! Filmek,videók, zenék,képek...mindent visz! Netezni is tökéletes! Attól mert a gyenge minőségű dolgokat nem viszi, attól nem kell leszólni! ;) viszont ha IPad mellett döntessz akkor ne minit vegyél! Saját vélemény...nézd meg az adatait, a Mini kevésbé jó! Igaz ár különbség van közte de jobb! Ismerősömnek Mini van, aranyos, de pár dolog gyenge rajta!
2013. márc. 29. 15:16
 8/9 anonim válasza:

ha netezgetésre, filmnézésre és zenehallgatásra használnád, akk mindenképpen iPad! az h mini vagy a normális az csak ár meg ízlés kérdése. Sztem ne most vegyél iPad minit mert a mostaniba olyan alapvető dolgok nincsenek, amik a 2be már biztos lesznek. pl retinak kij. jobb proci meg akkumulátor.

viszont iPadet nyugodtan mert az hardwerileg teljesen korrekt a sofwert meg úgy is tudod frissíteni egy néhány évig.

2013. ápr. 2. 12:25
 9/9 anonim ***** válasza:
az ipad nem jó filmzésére , a 4:3as képarányú kijelzője miatt, ha mégis filmet nézel rajta nézegetheted a széles fekete csíkot a kijelző alján és tetején.
2013. ápr. 2. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!