Samsung galaxy s 3 vagy Samsung galaxy s3 mini? Megéri az a 50 ezer ft megvenni a nagyobbat?
még egy kis segítséget kérnék
ennek az előfizetésnek havi 762 ft ??? és azt le is beszélhetem
Akkor szerintem nem éri meg :) ezekkel a funkciókkal nem igazán használnád ki a készüléket. igazából nem is nagyon tudok olyat mondani amivel ki lehetne használni.
de persze ha neked tetszik a készülék én nem beszéllek le róla.
de netezni filmezni meg zenét hallgatni vannak olcsóbb nagykijelzős telefonok mondjuk Alcatel OT 995. ami nem olyan erős nem annyira szép a kijelzője de olcsó és majdnem van akkora mint az S3
Sajnos nem tudok helyetted dönteni de ha előfizetést csinálsz akkor nagyon óvatosnak kell lenned nehogy a szolgáltató lepjen meg majd valamivel :)
részemről én messziről elkerülöm az előfizetést mert nem vagyok a magam ellensége soha nem is voltam és nem is leszek előfizetéses. inkább veszek egy használt és persze független de szép állapotban lévő készüléket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!