Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy s 3 vagy...

Samsung galaxy s 3 vagy Samsung galaxy s3 mini? Megéri az a 50 ezer ft megvenni a nagyobbat?

Figyelt kérdés

2013. márc. 29. 09:02
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
ha van rá keret akkor meg.
2013. márc. 29. 09:11
 2/18 A kérdező kommentje:
háát részlet fizetésre venném :D
2013. márc. 29. 09:19
 3/18 anonim ***** válasza:
Mivel az s4-től eltekintve a jelenleg kapható legjobb készülék így szerintem megéri. de persze ez attól is függ mire szeretnéd használni.
2013. márc. 29. 09:21
 4/18 A kérdező kommentje:
háát net,film,zene ilyenek
2013. márc. 29. 09:22
 5/18 A kérdező kommentje:

még egy kis segítséget kérnék

[link]

ennek az előfizetésnek havi 762 ft ??? és azt le is beszélhetem

2013. márc. 29. 09:24
 6/18 anonim ***** válasza:

Akkor szerintem nem éri meg :) ezekkel a funkciókkal nem igazán használnád ki a készüléket. igazából nem is nagyon tudok olyat mondani amivel ki lehetne használni.

de persze ha neked tetszik a készülék én nem beszéllek le róla.

de netezni filmezni meg zenét hallgatni vannak olcsóbb nagykijelzős telefonok mondjuk Alcatel OT 995. ami nem olyan erős nem annyira szép a kijelzője de olcsó és majdnem van akkora mint az S3

2013. márc. 29. 09:26
 7/18 A kérdező kommentje:
amúgy napok óta gondolkozok rajta hogy ennyi pénzt kiadni egy teloért már pl: veszel egy 80 cm tv érte egy xboxot és még pénzed is marad meg egy szarabb kocsit is vennél ennyi pénzért de jövőhéten lesz a szülinapom és megakarom magam lepni valamivel
2013. márc. 29. 09:42
 8/18 anonim ***** válasza:

Sajnos nem tudok helyetted dönteni de ha előfizetést csinálsz akkor nagyon óvatosnak kell lenned nehogy a szolgáltató lepjen meg majd valamivel :)

részemről én messziről elkerülöm az előfizetést mert nem vagyok a magam ellensége soha nem is voltam és nem is leszek előfizetéses. inkább veszek egy használt és persze független de szép állapotban lévő készüléket.

2013. márc. 29. 09:46
 9/18 A kérdező kommentje:
mivel lepne meg ?
2013. márc. 29. 09:58
 10/18 anonim ***** válasza:
mondjuk egy busás számlával :)
2013. márc. 29. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!