Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » ANDROID 4.1.2. Ne zárjon be...

Alcapone386 kérdése:

ANDROID 4.1.2. Ne zárjon be automatikusan egy általam választott programot?

Figyelt kérdés

Adott egy program. Sajnos nem magas szintű prioritásban készítették, így a telefon időközönként (2-5 perc) kilövi a programot, hogy memóriát szabadítson fel. A gond az hogy, Sony Ericsson Liveview programjáról van szó. Folyamatos kommunikációra van szükség, bluetooth on keresztül. Hol tudnám beállítani, hogy magasabb prioritást kapjon a program, vagy hogy ne lőjje ki folyamatosan a rendszer? Próbáltam sok leírást, de nem működik. Task killereket is próbáltam, tiltó listára rajtam (elvileg hogy ne lőjje ki), de semmi.... a telefon rootolt.

Hova kéne másolnom a programot, hogy gyári programnak vegye a telefon?

Van valakinek ötlete? Előre is köszönöm!

2013. márc. 27. 11:58
 1/2 anonim ***** válasza:
A system/app mappába kell másolni hogy rendszer app legyen, de nem hiszem hogy ez megoldaná az android rettenetes szar memóriakezelését.
2013. márc. 27. 14:10
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm. Még mindig nem találtam megoldást sajnos.. :(
2013. máj. 26. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!