Vélemény a SAMSUNG S5230ról?
Figyelt kérdés
Kinéztem ezt a telefont és szeretném ha olyanok írnának akiknek van tapasztalatuk ezzel a telefonnal kapcsolatban. Akár jó akár rossz:D2009. szept. 18. 12:56
1/11 anonim válasza:
Szerinteeem az naon jó kis készülék :D:D:D
Én is most szeretnék majd beszerezni egyet:P:P
Ám komolyan nagyon adja!!!!!
Pux
2/11 A kérdező kommentje:
szeretném ha olyanok írnának akiknek van tapasztalatuk ezzel a telefonnal kapcsolatban. Akár jó akár rossz. kösziii
2009. szept. 21. 10:16
3/11 anonim válasza:
Jó van már istenem csak a véleményem volt!!!!
Kit érdekel hogy neked tanács kell!!!
4/11 A kérdező kommentje:
könyörgöm ez az oldal arról szól hogy kérdéseket teszünk fel és válaszokat várunk rá! Engem pl nem érdekel a te véleményed mert nem erre voltam kiváncsi! Én olyanok véleményére vagyok kiváncsi akinek VAN TAPASZTALATA a telefonnal kapcsolatban!!!! Ha ezt nem tudod megérteni akkor minek vagy fenn ezen az oldalon?
2009. szept. 28. 09:40
5/11 anonim válasza:
Okéé megbeszéltük !!!!!!!!!4
Szevasz
6/11 anonim válasza:
szió. teljes mértékben egyeértek veled hogy azok irjanak akiknek ilyen telefonjuk van vagy van róla tapasztalata. nekme 5 honapos de nagyon szeretem nem lassú szép jó képeket csinál csak jókat tudk rola mondani. gyönyörü kis telefon szép a mneü a játékok is jok bár engem az nem érdekel de mondom csak jót tudok rola mondani ajánlom ezt a telefont neked, hát sokkal jobb mint egy Lg elnézést az LG pártiaknak de nekem nem kimélem mégis 5-6 napig birja az aksija minden szupi. nah szijóka...
7/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszod!!! EZ VÉGRE HASZNOS VOLT!!! :)
2009. okt. 28. 09:54
8/11 anonim válasza:
nm . azt elfelejtettem hogy szoftveresen is jobb a samsung tuti márka is jobb meg lehet hogy az lg olcsiobb most toom h nem ugy van h mindig a drága a joo, de az lg sztem a márkája miatt olcsobb... meg azért mert gyengébb mobil. nem szép tul nagy meg nem, jio képet csinál meg rossza menü st....
9/11 A kérdező kommentje:
lg-ben nem is gondolkodom....én amúgy sony ericsson párti vagyok, most is az van (s500i) de az érintőképernyő miatt tetszett ez meg. sony ericsson-nak még nincs elérhető áron érintőképernyős. valószínűleg telefont csak márciusban fogok venni. A mostani project a lct tv:D szóval még van időm átgondolni... de nagyon szépen köszönöm a válaszaidat!
2009. okt. 29. 09:30
10/11 anonim válasza:
nagyon sziívesen azért vagyok fent ezen az oldalon hogy amiben tudok segitsek. egyébként szerintem ez a samsung s5230 telefon nagyon jó és márkában lehet jobb a sdonynál de ebbe már nem szóklok bele küldök egy linket a mobilról ez még hasznos lehet neked :
: [link]
wzt olvasdd el az elejétől a végéig és akkor mégtöbbet megtudsz majd aq telefonról. ha bármi kérdésed van akkor vagy itt vagy az e-mailomra küldj üzenetet. nagy.vanda10@citromail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!