Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Pár kérdésem van Samsung...

Pár kérdésem van Samsung S5230rol? Amire itt nem találtam választ

Figyelt kérdés

1. A médiatár mentését hol kell beállitani mert amikor csengöhangot választok azt irja kevés a telo memoriája pedg minden a memoriak-ra van állitva.

2.Biztonságnál: Adatvédelem zárolásnál kér jelszot de mi a jelszo és nem a sim jelszot kéri mert az 8nulla amire nem rég jöttem rá,de milyen más jelszo van még és ezt hogy tudom megoldani(szerelö?)

+.Widgeteknél ott van h események bármit beirok a jegyzetekbe,naptárba,vagy feladatba nem jelenik meg a widgeteknél azt irja nincs esemény miért?

KÉRLEK MINDENRE VÁLASZOLJATOK már régota megvan a telo de nem jöttem rá ezekre.

2010. nov. 28. 22:29
 1/4 anonim ***** válasza:

1.

A működéshez szükséges memória a telefon memóriája. Oda tölti be a feldolgozandó adatokat, így a csengőhangod is amit meg szeretnél nyitni. Amennyiben erre nincs elegendő hely, törölj a nem használt alkalmazások, vagy egyéb file-ok közül.

2. az adatvédelemnél eredetileg nincs semmilyen jelszó. Az első alkalommal amikor be szeretnéd zárni, te adsz meg egy terszőleges jelszót, amit elfogad, és azzal lehet kinyitni legközelebb. Gyanítom ez nincs még zárolva, mert nem férnél hozzá azokhoz az adatokhoz amelyek ez által védettek.

2010. nov. 29. 06:47
 2/4 anonim ***** válasza:

3. Az esemény itt a telefon üzemelésével kapcsolatos esetekre vonatkozik. Nem fogadott hívás, sms, stb...

Itt nem szerepelnek a naptár, a widgetek pl születésnap értesítések.

2010. nov. 29. 07:00
 3/4 A kérdező kommentje:
de mitcsináljak? jelszot nem fogad el biztos elsö alkalomal elnyomkodtam, és a többire se kaptam választ vagy csak én nem értem
2010. nov. 29. 21:28
 4/4 anonim ***** válasza:
3 kérdést tettél fel, megválaszoltam. Ha még valami nem világos, írj privátba.
2010. nov. 30. 04:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!