Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vettem egy samsung montét De...

Vettem egy samsung montét De nem találtam hozzá témát. Honnan lehet letölteni?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 1. 16:52
 1/7 anonim ***** válasza:
szar vétel volt
2011. ápr. 1. 17:03
 2/7 anonim ***** válasza:
62%
Jó tudni, hogy manapság ami legalább nem Androidos, az máris szar vétel.
2011. ápr. 1. 17:09
 3/7 anonim ***** válasza:
márpedig ez így van. mint hardveresen, mint szoftveresen fényévekre marad el az androidos telefonok aljától, pl x8, ami mellesleg pár ezer forinttal drágább(márha drágább). ilyen apróságokat, hogy felhasználói élmény inkább meg sem említek. tapasztalat;)
2011. ápr. 1. 17:20
 4/7 anonim ***** válasza:

És ha valakinek nincs pénze andoidos gépre, akkor már szar az élete?

A kérdésre válaszolva: ha beírtad a Google-be és úgy se találtál semmit, akkor nem valószínű, hogy túl sok van.

2011. ápr. 1. 17:22
 5/7 anonim ***** válasza:
nem azt mondtam, hogy szar, de nehogy ne tudjon valaki összespórolni 5 ropit 30ezres nagyságrendeknél. amúgy 30ér is van adnroidos
2011. ápr. 1. 17:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy nincs rá téma mint ahogy az s5230-ra és a Corby-ra sincs. Viszont ugyanúgy vannak rá más szoftverek mint s5230-ra amiben ki vannak cserélve az ikonok, hátterek meg ilyesmik. youtube-on ha rákeresel akkor érdekes dolgokat tudsz találni.
2011. ápr. 1. 18:26
 7/7 anonim ***** válasza:

"Vettem egy samsung montét De nem találtam hozzá témát. Honnan lehet letölteni?"

Nem vélelen a dolog.

Nincs rá téma.

A kérdésed alapján az előző tanácsát nem ajánlom neked.

Aki ért hozzá az megcsinálja.

Aki nem ért hozzá az elcseszi.

2011. ápr. 1. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!