Beleejtettem a telefonom a kádba és beázott. Mit csináljak?
köszii.
az a helyzet hogy 14 éves vagyok és zsir uj 1 hónapos teló, elég sokat könyörögtem érte, aztán apáék nagy nehezen megvették, és most eléggé félek a reakciójuktól, szóval mindent megteszek hogy meggyógyuljonn....
Vízbeesés után az első h kikapod az akkut mert feszültség alatt a víz kicsinálhatja az érzékeny IC áramköröket, mert ebben már gyakorlatilag processzor dolgozik. Ugyanez az eljárás mindenféle más híradástechnikai cuccal pl fényképező ipod, palmtop stb, azonnak szárazra és akku kifele.
Ha pár nap száradás után nem tér észhez akkor valszeg kuka, mert a gombok kontaktoraiban maradhat a vízben lévő szennyeződésből száraz formában ami működési zavart eredményez. A garancia ami még biztos van rá nem tom h ilyen esetekre is él-e mivel ez a te oltári balf*szságod volt h ilyen helyre cipeled a telefont, amikor azt fürdőszoba és víz közelébe se szabadna vinni, mivel a pára is hazab*ssza, így szauna és kocsimosó közelébe se! Ha kinyírtad a telefont akkor meg vállald az ősök előtt a stiklit.
És te ne próbáld szétszedni, ha ki kellene pucolni akkor először szakszervíz, nyilván ők nem az első ilyen esettel találkoznak, megvannak rá a megfelelő vegyszereik h kipucolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!