Ha bedugva hagyom a telefon töltőjét, úgy, hogy nincs rajta a telefon, fogyaszt áramot?
Az újabb töltők nem hiszem, vagy ha igen akkor nagyon keveset.
Találkoztam 10 éve olyan IBM notebook töltővel ami *10W-ot fogyasztott, úgy, hogy nem volt rajta a notebook.
*Vagy a fogyasztásmérő volt pontatlan, bár másik gépnél/töltőnél nem mért ilyet.
A maiak is fogyasztanak, bár ahogy utánanéztem a témának nem valami sokat, havi 2-300 forintot adhat max hozzá a számlához ha egész nap be van dugva.
Viszont a töltő élettartamát is csökkenti (bár szerintem így is hamarabb fog tönkremenni a telefon, mint a töltő), szóval ha nem nagy fáradtság inkább húzd ki.
"Valaki elmagyarázza , hogy miért fogyaszt? Hiszen nincs zárva az áramkör, nincs ami fogyasztaná ..."
Neked nem. Sajnos alapfokú ismeretek szükségesek hozzá, a kérdésből ítélve te nem rendelkezel ilyesmivel.
Akinek meg van egy kis rálátása az megérti magyarázat nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!