Windows Phone 8-as telefonra használható alkalmazások?
szóval nem vagyok troll csak őszinte wp user....ismerem az előnyeit mert én is androidról váltottam...még mindig meg van az s2-esem de behányok ha ránézek mert eszembejut az elindithatatlan alkalmazások..a fagyások a kibe kapcsolások amik a wpvel ellentétben 10 percig is eltarthat...szóval semmi képpen nem cserélném le a lumiáimat DE
legyetek tisztában azzal hogy a wp-nek még kell 1-2 év mire a használható és igazán letöltésre érdemes alkalmazások célplatformja lesz
ez a véleményem és ezt mondtam el azzal h ha alkalmazásokra kiváncsi akkor vegyen androidot
ti meg rámszálltok és veritek a farkatokat a fanságra XD
qrvajó ;)
Kedves előző. Kérlek, írj ki új kérdést, amelybe belefoglalod azt, amire kíváncsi vagy.
Én egy Lumia 1520-ast használok, mivel nekem a legfontosabb, hogy stabil és nagy telefon legyen, ja' és erős. De nem mondanám azt, hogy a Windows Phone csak ebben a kategóriában gyors, stabil. Mindegyik WP-s telefon egyaránt gyors, és a legalja elérhető áron adja a prémium szintű gyorsaságot. Mit ad pl. a Samsung? Samsung Galaxy Pocket. Ez talán a jelenlegi legolcsóbb, és egyik leggyengébb Androidos telefon. Ha ráteszünk az árára még egy kicsit, akkor máris megvehetjük a Nokia Lumia 530-ast, vagy 520-ast.
Figyelembe kell venni, hogy a Windows Phone egy teljesen más világ, mint az Android. Ez talán a legfiatalabb telefonos oprendszer. Idő kell, míg kijön rá sok-sok dolog. Nem megy egyiki percről a másikra. Tehát ha ezt figyelembe vesszük, és képesek vagyunk felfogni, akkor már el is felejthetjük a gondolatot, hogy a "WP azért nem jó, mert kevés rá az alkalmazás". Majd lesz több is, ki kell várni a végét. Ez az OS jó ütemben fejlődik. Ha össze hasonlítjuk a Windows Phone 7-et a Windows Phone 8.1-gyel, akkor azt láthatjuk, hogy ugyanolyan, mégis nagyon sokat fejlődött.
Szerintem ha azt állítom, hogy a Windows Phone a legegyedibb OS, akkor nem túlzok. Persze, vannak olyan dolgok (mint például a 8.1-ben megjelent lehúzható értesítés függöny), amivel a WP "leutánozta" az Androidot, de csak azért, mert tényleg fontos volt egy ilyen egyszerű és nagyszerű megoldás a Windowsra is. Egyébként meg nem mondhatnánk, hogy az utánzás jellemző a redmondi cégre. Ez egy "felnőttes" operációs rendszer (muszáj volt így írnom, hogy minden tizenéves megértse). Ritka, de nagyon jó, ha van olyan gyerek, aki érti, hogy mi a lényege az egész Microsoft ügynek. Egy csodálatos ökoszisztéma kezd kialakulni, akárcsak az iOS-nál (PC, tablet, telefon egyazon, szinkronizálható rendszerrel).
Az alkalmazásokkal természetesen sokat dolgoznak a Microsoftnál, de látszik hogy nekik most nem az a legnagyobb prioritású dolog, hogy sok játék legyen rá (bár nem mondhatni, hogy kevés van). Az pedig, hogy sok játék "pénzes", az sem a legnagyobb probléma, mert elég olcsón hozzá lehet jutni, és a beruházás előtt a legtöbbet ingyen ki is lehet próbálni.
Észrevehetjük azt is, hogy Windows Phone szinten léteznek a legjobb mobilos kamerák (Nokia), ami persze nem függ össze az OS-szel, viszont ez is egy jó védőfal az WP oldalán.
Bocsánat, hogy hosszúra sikerült, de ezeket le kellett írnom ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!