Windows Phone 8-as telefonra használható alkalmazások?
Én ezeket használom. Meg persze leszedtem a nokiás appokat pl a vezes, városnéző, stb
Alkalmazások: A kamera extrái, adobe reader, call recorder, cinemagraph, cloud recorder, hálózatbeállítások, kreatív studio, lejátszás, magyar szótár, map, memory status, mértékegység átváltó, mozi 24, music tube, my nokia, skydrive,
névjegymásoló, photo beamer, portfolio, qc code reader, skype, stop music, sunflower, the facebook, top alk, utat-m-utat, valutaváltó, vatera, viber, vlc remote free, wasserwaage, weather view, weltzeituhr, whats app, win magazin, youtube, zsblámpa 7.
Játékok (ez mind ingyenes, én nem fizetek programokért...)
Mou, AE Friut Slash, Magyar Logó, Kvíz, Contact Killer, Real Football, Wordamen, 3D Brutal Chase, AE 3D Notor, Air Coccer Fever, Amoba mini, Ant Smasher, Archer, Bomberman vs Zombie, Clash of the Planets, Drag Race, FrogSling, Pipes, Premium Pool, PuzleTouch, Rgadoll Run, Snake, Sorting Block, Space Tube Free, Traffic Race 3D Free.
A telefon belakása alatt nem tudom mire gondolsz. :d Ez szerintem rajtad múlik.
na szépen le lettek írva az elérhető alkalmazások XD
ennyit nyújt a piactér..ebből aztán lehet válogatni...
dobd ki és vegyél egy gagyi androidot és kinyílik a világ XD
Tényleg azt hiszi az előző hozzászóló hogy ennyi a Piactér?:)Vicces.Amiket én használok(WP7-em van,WP8-ra több minden leszedhető):Kamera extái,Amazing Weather,Bing is Beautiful,Chronos Calendar,Cinemagraph,Creative Studio,Csengőhang készítő,Facebook,Foci hírek,Flat Beats,Friss Sport,GMaps,Google,IMDB,Index,Megosztás BT-n,Metrotube,Műsorújság,My Live Tile,Nokia:közlekedés,trailers,városnéző,Nemzeti Sport Online,Skydrive,Soccer Livescores,Tango,Tunels Radio,Twitter,UC Browser,Viber,Wikipedia,Winmagazin.
A pénzes alkalmazások közül egy csomónak teljes a Trial változata is,csak mondjuk reklámot kapsz mellé.
Ettől függetlenül neked kell belakni,én sem értelek.Most engem érdekel a sport,ezért ki van rakva csempének a friss sport,és frissül,ahogy a többi is.Pörög forog minden él a kijelzőn.Most ha téged más érdekel akkor abban a témában keresgélj.
Én vagyok az első válaszoló.
2-es. Képzeld, gagyi androidról váltottam. Mert nekem egy olyan telefon kellett az android után, ami nem fagy le, úgy működik ahogyan azt beállítom, reggel ébreszt az ébresztő, és nem kelnek életre a kikapcsolt alkalmazások. Szerintem ezzel mindent elárultam az androidról.
3-as. Nem hiszem azt, hogy ennyi a piactér, csak én leírtam amiket én használok. Kész, ennyi. Rögtön az első mondatom ez "Én ezeket használom." Épp a szemetek ki nem veri.
most azt hiszitek hogy troll vagyok XD luuuuzerek XD
van egy lumia 800-asom és egy lumia 920-asom
IMÁDOM ŐKET!!!! de lássuk be a piactér az A maga használható 70 ALKALMAZÁSÁVAL ELBUJHAT A CSAK FROYORA GYÁRTOTT 200 000 MELLETT ÉS CSAK A KEZDETI STÁDIUMRÓL BESZÉLEK...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!