Melyik a jobb? (samsung galaxy s4 vs htc one vs sony xperia z)
Figyelt kérdés
Melyiket vennétek? És azt is irjátok meg hogy miért2013. márc. 23. 14:09
21/24 peti831214 válasza:
Bizony,h van kis hazánkban 8 magos! Nekem is az van! Függetlenül 140 újonnan! GT-I9500 a kódjele, míg a 4 magosnak GT-I9505 (Ez kapható T-nél)!
22/24 anonim válasza:
Igen van sutyi GSM boltokban, de amúgy a mostanra már egyértelmű, hogy a HTC One a sokkal jobb, több fejlesztő támogatja, sokkal töb rá rom, már első hetekben kiderült, hogy a fotogép (csak nappal) kivételével mindenben jobb mint a Galaxy S4. Mostanra meg prohardveren is lehet olvasni, hogy sok S4 tulaj szépen cseréli el a telefonját a One-ra.
A yahoo, és még sok másik honlapon, a fejlesztők 95% is a One-t jelölte jobbnak.
Mindenki azt vesz amit akar, de nem árt utánaolvasni, hogy mit vesz az ember 100+ ért.
23/24 peti831214 válasza:
Amíg te csak olvasgatsz én használtam is mindkettőt! Szerintem S4 a jobb! Pont!
24/24 anonim válasza:
Részemről a HTC One a nyerő, viszont sok helyről hallottam, hogy a HTC-nek szerviz problémai vannak, sokkal körülményesebb a készülékek javítása, mint a Samsung esetében. Mennyire igaz ez, kinek mik a tapasztalatai?
Bocs az offért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!