Melyik a jobb? (samsung galaxy s4 vs htc one vs sony xperia z)
Figyelt kérdés
Melyiket vennétek? És azt is irjátok meg hogy miért2013. márc. 23. 14:09
11/24 anonim válasza:
Azt nem tudjátok esetleg: HTC oneban van multi window fungció?
12/24 anonim válasza:
Az csak Samsung-ba van, meg minimálisan Sony-ba is, de ott azért nem olyan szinten.
Más telefonokra vannak részleges megoldások, de nem az igazi.
13/24 anonim válasza:
11-es vagyok
És Android updatetel se lesz benne? Bármint ugye elv. HTC One eggyel "régebbi" OS-sel jön, az S4 pedig a legójabb Androiddal, tehát update után se lesz benne? :S
14/24 anonim válasza:
Nem, mert ez nem Android funkció, hanem Samsung funkció.
Esetleg ha a következő Androidba lesz ilyen funkció (hisz tényleg hasznos, Android frissítésekbe meg mindig valami hasznos funkciót pakolnak), és azt majd megkapja a HTC One akkor fog tudni olyat csinálni, de ehhez meg kell várni a Google I/O-t, hogy mi is lesz az új Androidba.
15/24 anonim válasza:
bocs de igen nagy idióta vagy baz+.. miért ne lenne jó a Sony xperia S?? nekem is az van de érdekes nálam nagyon jól műküdik. ki nem szarja le a HTC-t? egy darab szart se ér
16/24 peti831214 válasza:
15-ös,h te mekkora egy tuskó vagy! Normális hangnemben társalgó emberek közé mikor beszabadul egy ilyen agytröszt attól frászt kapok! Káromkodás helyett inkább bővítsd a szókincsedet és akkor lehet értelmes kommentre is képes leszel!
17/24 HELPing válasza:
Nekem a SGS4 jön be, nagy kijelző, nagyon okos, gyors, sok új funkció 8 maggal meg főleg :D
18/24 anonim válasza:
A galaxy s4 csak 4 magos a 8 magos verziót kb csak oroszokkal kapni illetve az nem LTE képes, máskülönben az is egyszerre csak 4 magot használ. Ellenben az amoled kijelzője könnyen beég és még sajnos laggol is a telefon.
19/24 HELPing válasza:
Sok helyen kapható 8 magos s4 és kijött a samsung galaxy s4 lte. Nem tudom te honnan veszed, hogy egy 8magos s4 laggol...
20/24 anonim válasza:
Samsung galaxy s4. Azért , mert ez 4g képes , annyi nem tetszik benne , hogy elég nagy , de ez a legkevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!