Sony Xperia V-ről vélemények?
kb egy nexus 4nél.
a lényeg hogy minimum hd kijelző,4magos minimum 1400mhz proci,erős gpu,minimum 1 gb ram,16m színárnyalt,minimum 8mpx hátlapi kamera,minimum 1mpx előlapi kamera.
kb valahol itt.
Jó telefon, megéri az árát.
Bár szerintem a felső kategória olyan 110000-től kezdődik, ha árban nézzük. Mert mondjuk egy egymilliós mobil, ami arannyal van kirakva, de a tudása nula, attól még felső kategóriásnak számít. Bár ez az én véleményem.
igen az 4 magos de írtam hogy kb nexus 4nél kezdődik szerintem,az pedig ugyan úgy lg szóval gondolhatod hogy ha nexus 4től tartom csúcskategóriának akkor a 4x még nem lesz az.
az ár egyébként számomra nem meghatározó,hardverek,kijelző,kamera és teljesítmény tesztek alapján kell megítélni egy telefont hogy hová is sorolható be.
egyébként ha neked v tetszik azt akarsz venni,az igényeidnek is megfelel akkor vedd meg ne foglalkozz vele hogy most az középkategória vagy milyen, a lényeg hogy neked megfelel és kész.
én a htc one x et mondanám 100ig a legjobbnak.
a v től biztos hogy jobb vétel.
most milyen telód van?
sem a v sem a 4x sőt egyik komolyabb okos teló sem bír ki egy napot ha játszol rajta,a játék szívja a legjobban az aksit mivel folyamatos kijelző használat van méghozzá folyamatos mozgás és ráadásul a játék az elég komolyan igénybe veszi a hardvereket is amik csak úgy zabálják az aksit.
közepes használtat mellett bír ki egy okosteló 25-30 órát.
ha sokat játszol rajta akkor késő délután már csak nézegetni vagy dobálni tudod majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!