Sony Xperia Ion-nal kapcsolatban tapasztalatok, vélemények?
Figyelt kérdés
Eléggé érdekel ez a telefon, és kíváncsi vagyok személyes gondolatokra. Megéri a telefon az árát függetlenül (83 000 Ft) ? Vagy esetleg mondanátok más telefont hasonló paraméterekkel? pl: Sony Xperia SL,V,Acro S, Lg Optimus 4X HD.. stb.. Ja és a Samsungok nem érdekelnek.2013. márc. 17. 12:59
1/4 dirtboy válasza:
én egy darabig iont szerettem volna,szerintem megéri az ion választani az s-slel szemben.
igaz hogy teszteken kikap de a nagyobb kijelző,jobb kamera számomra megérné azt a pár mínusz pontot.
az 4x hd viszont jobb az iontól mind kijelzőben mind teljesítmény teszteken viszont azt állítják róla hogy nincs jól optimalizálva az oprendszer,hogy ez mennyire igaz nem tudom.
2/4 A kérdező kommentje:
és az Ion, V, Acro S 3as közül megérné az Iont választani?
2013. márc. 17. 16:26
3/4 dirtboy válasza:
ez attól függ mik az igényeid,ha hardvereket nézünk akkor a v a legjobb,alázza az ion és az arco s-t.
ha megfelel neked a 4,3as kijlező méret akkor egyértelműen a v-t válaszd ne az arco s-t.
4/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. Hát nagy kijelzős telefont szeretnék, olyan 80 körül mint az Ion,4XHD.. lehet még majd gyűjtök a V-re, de inkább megveszem majd az Iont :)
2013. márc. 17. 17:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!