Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik jobb? Windows phone...

Melyik jobb? Windows phone vagy Android op rendszer?

Figyelt kérdés

előnyöket és hátrányokat is írjatok mindkettőhöz ;)

előre is köszönöm!

#Android #telefon op rendszer #windows phoone
2013. márc. 21. 08:43
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Kedves válaszolók!

Úgy látom ez egy kisebb vitává fajult és szeretnék ennek véget vetni. Én arra voltam kíváncsi, hogy ki mit gondol a két op rendszerről, amiből az egyiket használja is. Tapasztalatok érdekeltek és az összehasonlítás. Előnyökkel és hátrányokkal. Egyenlőre még nem tudom melyiket veszem, mert mindkettő mellett találok ugyanolyan erős érveket, de köszönöm mindenki segítségét!

2013. márc. 22. 08:21
 22/29 anonim ***** válasza:
63%
Én a WP mallett döntenék mert szerintem john mint az Android. Lehet hogy az Androidot jobban testre lehet szabni, de ez a sebességére és a teljesítményére rossz hatással lesz. Nekem már volt Androidom, szörnyű volt.
2013. márc. 24. 20:46
 23/29 Máté_98 válasza:
Nekem l800-am van eddig nem laggolt mindig gyors, nagyon jó teló, nagyon jó op rendszerrel. (mielött vettük galaxy ace 2-ôt akartam de elfogyott ezért vettük ezt. És szeretem, nagyon jó. A választás csak rajtad múlik.
2013. júl. 17. 09:40
 24/29 anonim válasza:
100%

Én használtam már androidos telót is (Galaxy S Advance) és Windows Phone 8-asat is (Lumia 520).

Úgy vettem észre, hogy az android esetében a külső megjelenítése a menünek jobban testre szabható. Azoknak,akik szeretik a design-os megjelenést, érdemes androidot választani.

A Windows csempék is egyre több alkalmazással testre szabhatók,de ott nem arra fektetik a hangsúlyt, inkább az akadásmentességre.

Szerintem a Windows-t inkább komolyabb célokra érdemes használni (munka, suli...), droidot pedig hétköznapi használatra.

A két rendszer kezelhetősége szerintem egyforma,csak Windows nem olyan régóta van es kevesebb telón található meg,ezért nem szokták meg úgy az emberek.

Hardver tekintetében nekem az a tapasztalatom,h ugyanannyi pénzért win phone-os teloban kevesebb ram, vagy kevesebb számú proci is akadásmentesen futtatja a rendszert.

2014. márc. 8. 08:20
 25/29 anonim ***** válasza:
Ez olyan sztem h ha az elso okostelefonom iphone lett volna pld akkor most is azt hasznalnam, de mivel android lett igy megszerettem az egesz rendszert ezert nemvaltanak. Wp meg sem fordult a fejembe n mint lehetoseg, azert irtam az elejen iphonet.
2014. szept. 17. 22:36
 26/29 anonim ***** válasza:
Az android ugy szar ahogy van a sok 10 evesnek vesz az apucika egy szar androidos telefont és az android a legjobb HÁT NEM nem tudok ugy az androidnál vegignézni egy vidit hogy ne irná ki hogy az alkalmazás sajnos leállt most wp van réggen samsung galaxy s3 volt semmi pénzért nem állnék vissza az androidra 1 óráig kapcsol be miközbe a wp fél perc se igaz vannak a wp nek is hibái semmi se hibáttlan de az android rosszab. Az android készitői sokat hibáznak már. Ez a véleményem köszönöm
2014. nov. 3. 22:50
 27/29 anonim ***** válasza:

Szerintem a WindowsPhone is van olyan jó mint az Android, sőt jobb is.

Hogy miért?

Nemrég vettem egy Samsung Galaxy Young 2-őt

Az első hónapban nagyon jó volt, gyorsnak megbízhatónak tűnt.

Viszont nem sokkal később azt vettem észre, hogy mindenféle frissítéseket telepít az én beleegyezésem nélkül...

Hol a Google Play-t frissíti, hol az alkalmazásokat, játékokat...stb.

A telefon teljesen lelassult, hamar lemerült, folyamatosan szaggatott és lefagyott...

Az egyik nap éppen mentem a városban, kiesett a telefon a zsebemből.

Kitört az oldalából egy darab, ráadásul be is tört a kijelző.

A telefon használhatatlanná vált.

Nagyon megbántam, hogy Androidos Samsung-ot vettem.

Nem régen vettem egy WindowsPhone 8.1 rendszerű Nokia Lumia 530-as készüléket, amellyel még ismerkedek.

Eddig nagyon jó és stabil rendszernek tűnik.

Jól gazdálkodik a Memóriával nem úgy, mint az Android.

Jól van optimalizálva a rendszer, nem szaggat, nem fagy le és mindent rendjén csinál.

De meglátjuk, hogy ez milyen lesz egy hónap múlva.

Eddig nekem nagyon szimpatikus.

Lehet, hogy nincsen rá annyi alkalmazás mint Androidra, de ami van az éppen elég.

Ha jól tudom, akkor több mint 300 ezer alkalmazás van WindowsPhone-ra és folyamatosan jönnek még ki a játékok és az alkalmazások...

Oké, hogy Androidra sokkal több játék és alkalmazás van, de ha Androidon egy alkalmazásból 10 ezret csinálnak aminek semmi értelme sincsen, akkor még jó, hogy van 1,2 millió alkalmazás és játék, míg WindowsPhone-ra egy olyan alkalmazás van. Minek kell 10 ezer? Elég egy is.

Nekem ez a véleményem az Android-ról és a WindowsPhone-ról.

2014. nov. 12. 20:19
 28/29 anonim válasza:
Ez szerintem nem igaz hogy a wps telefonok nem személyre szabhatóak hisz ez a telefon kapható szinte a legtöbb színben cserélhető hátlappal szóval miről beszélünk ennek lehet hogy a menüjében a háttér nem mozog ...de szerintem még így is király hogy a csempék igen .Egyszer nem fagyott le még használatom során és sokkal több idejig bírja ki hosszú távú használatra mint egy androidos teló.Igen.Kevés az app na és ?!Ezen csak az van ami igazán számít hogy jobb működést produkáljon a telefon és a nagyon híres és fontos alkalmazások ezen is meg találhatóak plusz nincs rajta annyi fizetős alkalmazás mint ahogy mondják én eddig minden olyat ingyen töltöttem le ami az androidon is rajta van.Szóval szerintem igen is jó ez a telefon eddig androidom volt de nem bántam meg hogy Nokiát vettem mert szeretem és nem mondom hogy a windows phone rosszabb sőt....szerintem jobb és tudom mert nekem mind a kettő volt már és nem bántam meg egyáltalán hogy a wp mellet döntöttem. (Persze az Androidnak is meg vannak a maga tulajdonságai de a hátránya is szóval ne szidjatok egy telefont azért mert azt se tudjátok milyen )
2015. júl. 24. 03:25
 29/29 anonim válasza:
Amúgy Windows Phone-ból is létezik 4 magos (látsd Nokia lumia 535), de ettől függetlenül én ezt a szériát nem ajánlom. Inkább egy olyat vegyél, aminek a neve 6-ossal kezdődik, hogy ha ár-érték arányban a legjobbat akarod.
2015. nov. 5. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!