A telefonom RAM-ja 512MB, de a teljes rendszer memóriánál csak 180-at ír, amiből mindig el van foglalva minimum 60%, így nekem átlagosan csak 40MB van amit fel tudok használni, miért van ez? Lehet rajta segíteni?
ZTE Kis
Android 2.3 (gyári)
Hogyha rootolnám vagy valami, akkor segítene? Köszönöm
nem segítene tulságosan
egyébként meg az android, ha kell memória egyes alkalmazásoknak, felszabadítja, amennyi kel...
1. Ahogy már írták, csak 256 mega RAM van benne.
2. Ahogy már ezt is írták, a rendszer is foglal magának egy kis helyet.
3. Root után lehet telepíteni Swappert, ami javít a helyzeten, virtuális memóriának használja a memóriakártyádat, a semminél jobb, de azért ez sem olyan, mintha alapból nagyobb lenne a RAM.
Most már értem.
Köszönöm a válaszokat, ment mindenkinek a zöld kéz.
Bírom, amikor hülyeségeket beszélnek.
RAM:
138MB használt, 276MB szabad
Belső tárhely:
64MB használt, 88MB szabad
Jelenleg nálam.
De szerintem felesleges volna piszkálni, mert ha nagy szenvedve tudsz 10-20-30MB belső tárhelyet szerezni, akkor azzal mit érsz majd el???
Tudomásul kell venni, hogy ez egy kínai alap kategóriás készülék és kész. Ezeknél mindig van egy olyan, amivel spórolnak, hogy alacsonyan tudják tartani az árat.
Ha több belső tárhelyet szeretnél, akkor kéne venned egy olyan telefont, ami több cuccal rendelkezik.
De beavatkozás nélkül segíthetsz picit rajt.
Wifi és adatforgalmat kapcsold ki, meg a szinkronizálást tiltsd.
Aztán szedd le ezeket:
Google play adatok törlése+ frissítések
Play music adatok törlése+ frissítések
Térkép adatok törlése+ frissítések
Docs to go adatok törlése+ frissítések
Meg a többi szemetet, amit nem használsz.
Aztán látni fogod, hogy van kb 20 MB plusz a belső tárhelyben, de semmin nem fog változtatni, mert jobb sem gyorsabb nem lesz a telefon tőle.
Amikor legközelebb felmész a play-re úgyis mindent visszatölt.
Szóval a mókolt ROM ennyivel volna rajt "jobb".
Fogadd el ilyennek ezt a telefont, vagy add el és vegyél egy izmosabbat. Bár azt meg minden nap töltögetheted majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!