Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik sony walkman mobilnak...

Melyik sony walkman mobilnak van 3,5 jack dugúja?

Figyelt kérdés

mert nagyrészt azt a szabvány aljzatot erőlteti a sony...:S

és úgy tudom valamelyiknek van ilyenje. de nem tudom melyik.

2009. szept. 16. 20:31
 1/4 anonim ***** válasza:
A sima sony aljzatba be lehet dugni a Jack dugót ilyen pl.a W800i az ujabbnál már elhagyták a sony csatlkozót és közvetlen a jacket a telefonba dugod mint pl.W995
2009. szept. 16. 21:38
 2/4 A kérdező kommentje:

ahha szóval egyenlőre majdnem 100ezer ft-os telójukon lehet sima fülessel zenét hallgatni...hát ez fantasztikus :/

akkor maradok az eredeti verziónál, veszek egy ipodot :)

köszi szépe a választ.

2009. szept. 16. 22:43
 3/4 anonim ***** válasza:
őhm ... nekem évek óta vannak walkman telefonjaim és soha nem okozót gondot az se féle csati... egy 500ft átalakítóval használhatsz olyan hadesetet amilyet akarsz az egész 2cm-s kábel egyik fele Sony csati a másik 3,5" audió csati, szóval ez marhára nem szempont sztem. Am. 100e ja mért egy iPod menyibe kerül? Anno az asszonyt még 139e ért vettük pár éve ... szal ugyan ott vagy.
2009. szept. 17. 15:53
 4/4 A kérdező kommentje:
de nem touch-ot vagy iphonet hanem nanot akarok :)
2009. szept. 19. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!