A Sony vagy a Samsung telefonok a megbízhatóbbak?
Amit #1 írt azzal tökéletesen egyetértek, ma már ez nem szempont.
Hogy melyik a jobb az persze még mindig kérdéses, de a megbízhatósággal már nem kell foglalkozni.
Csúcskategóriás telefonok általában minden gyártó esetében sokáig támogatottak és nincs is velük gond, vagy ha van azt hamar kijavítják. Hardveres problémák is ritkák, de ha mégis van valamilyen szériahiba az is kiderül első napokban vagy még a telefon megjelenése előtt, amit hamar kijavítanak és mire itthonra kaphatóak az ilyen telefonok már a normális, javított telefont kapod, ha meg mégis rosszat kapsz azt kicserélik gond nélkül (legalábbis HTC-nél). Kopás is ritka, de ha valamelyik telefon mégis kopik akkor mint a hardveres gondok esetén hamar kiderül, és cserélik is (pl. HTC One S).
Itt találsz egy összehasonlito videot a sony z és az s 4-röl ;) sztem sony !!!
A Sony-ról annyit tudok mondani hogy két és fél éve vettem egy Tipo-t, amiről tudniillik hogy a legolcsóbb, amikor kijött alsó-közép kategóriás volt, lassulás nélkül 1,5 évet simán kibírt. És ugye volt a Samsung felől a konkurens telefon a Galaxy Mini 2, az ha jól tudom kicsit nagyobb tárhelyet adott.
Szerintem mind a 2 jó, nekem a Sony féle Android UI jobban tetszik mint a Samusungé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!