Meik legyen Samsung Galaxy Note 2 vagy Sony Xpeia Z?
Én inkább az Xperia Z-t venném, nagyon tetszik, korrekt cucc, a Note inkább már a photab(telefon+tablet hibrid, nem annyira telefon) kategória ráadásul Samsung(ami nálam negatív). Mindenképp az Xperia Z-re szavaznék.
(Ha hasznos voltam, kérlek bökj a zöld kezecskére.)
kettő közül én is inkább a z-t ajánlanám.
a note 2 szerintem is túl méretezett telefonnak de ha téged nem zavar a note 2 méret akkor szerintem érdemes lenne megvárnod a htc one-t.
az jobb lesz mint a z.
igaz hogy "csak" 4,7es ful hd kijelzője lesz de sokkal szebb képet ad a szuper lcd3 mint a z esetében a tft.
hardverileg is jobb lesz mint a z csak sajna elég nagy méretű lesz maga a telefon.
147,4 x 68,2 x 9,3 /bár kisebb mint a note 2 a maga 151,1 x 80,5 x 9.4 méreteivel/
Photab nem létező fogalom, phablet viszont igen.
Egyébként a nagy kijelző szerintem egyáltalán nem hátrány, igaz, hogy egy kézzel már lehetetlen használni, persze ha hívnak akkor éppenséggel még fel tudod venni, de ha megvan mind a két kezed akkor ez szerintem nem hátrány. Nagyobb kijelző a jobb, 5.5" meg még pont nem olyan túl nagy.
Hardveresen Xperia Z jobb, bár csúcskategóriában már amúgy is ez mindegy, hisz még évekig nem fogja kihasználni semmi, kijelzője relatív, hogy melyiknek a jobb. Persze Xperia Z-nek nagyobb a felbontása is meg a PPI-je is, de csak sima TFT kijelző van benne, Note 2-nek meg kisebb felbontás, kisebb PPI, de csak egy AMOLED van benne, egyik sem a legjobb, persze mindkettő jó, csak csúcskategóriában lehetne jobb is.
Xperia Z vízálló, ami nem rossz, bár nekem tökmindegy, nem nagyon használnám ki, de ha téged érdekel akkor ez is eldöntheti a vásárlást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!